Näkökulma: Hyvä eduskunnan väki ja päättäjät!

Olen vasta 17-vuotias tyttö, miksi joudun pelkäämään omassa maassani ja näin nuorena oman henkeni puolesta? Miten on mahdollista etten voi enää kävellä yksin iltaisin kotiin ilman turvasumutetta ja pelon tunnetta..

Miksi en voi tulla bussilla kotiin ilman pelon tunnetta?

Miksi minua nuorempia ja vanhempia raiskataan?

Minkä takia minua nuorempi tyttö sai surmansa? Miten on mahdollista että se maa mihin minä synnyin onkin tälläinen että joudun kansalaisena pelkäämään kuolemaa mitä tässä iässä ei pitäisi pelätä?

Miksi valvon yöt ja mietin että miksi rajat avattiin ilman tutkintaa ihmisistä jotka sen ylittävät?

Miksi joudun kokemaan ikäviä katseita,loukkaavia sanoja vaikka kuljen vaatteissa mitkä ovat ennen olleet normaaleita?

Se että kesällä on kuuma ja minulla näkyy polvet hameen kanssa, tekeekö se minusta huoran jota kuulen?

Minkä takia minä nuorena ihmisenä edes mietin asioita kuten rajojen avaaminen ihmisille jotka satuttavat fyysisesti ja henkisesti?

Onko tämän ikäiselle normaalia katsoa jatkuvasti olan yli että hyökkääkö joku, entäs nämä ihanat ilotulitukset joita ennen rakastin?

Se on muuttunut peloksi se ääni joka lähtee entäs jos jossain sittenkin räjähti?

Olkaa kiltit ja vastatkaa minulle miksi minä omassa maassani joudun pelkäämään EI tämän maan kansalaisia ja niitä jotka ovat mukamas tulleet hakemaan apua täältä?

Pienen ikäni aikana en ole kuullut kenenkään miehen joka on kansalainen huorittelevan minua koska minulla näkyy polvet?

Olkaa kiltit ja ajatelkaa meitä nuoria ja lapsia jotka täällä asuvat! Meidän vanhemmat halusivat turvallisen paikan kasvaa ja te pilaatte sen!! Antakaa meille se lapsuus joka meille kuuluu ilman kuoleman pelkoa! Ette te voi muuttaa maailmaa sillä että otatte tänne aikuisia ihmisiä pois sodan keskeltä! Enemminkin edes autatte sitä että se sota vain laajentuu.. nämä ovat nuoren ja pienen ihmisen sanoja ja mietteitä teille toivon todella että kuuntelette, avaatte silmänne ja mietitte että miksi teidän kansalainen joutuu pelkäämään omassa maassaan!”

Lähde: 17v tyttö

Kirjoituksen nosti julkisuuteen sosiaalisessa mediassa Mauri Peltokangas. Linkki julkaisuus:

3 thoughts on “Näkökulma: Hyvä eduskunnan väki ja päättäjät!

  • 25.8.2017 at 20:15
    Permalink

    Kuulehan tyttö, SIKSI että päättajiksi on maassamme päässyt kusipäiden joukko joka tuijottaa omaan napaansa ja odottaa sitä kuuluisaa hillotolppaa.
    Nämä pellet nuolevat EU-eliitin persettä eivätkä oikeasti välitä paskaakaan hyvinvointivaltiostamme.
    Kaiken he myyvät suursijoittajille hyötyäkseen itse lähipiirinsä kanssa, kohta kaikki on ns. Yksityistetty ja kilpailutettu eli suomalaiset eivät omista juuri mitään ja verojavälttelevät ulkomaalaiset rosvoavat viimeisetkin roposet meiltä.
    Globalistiroistot haluavat täyttää Euroopan maat kehitysmaalaisilla ja neekereillä, loplta Suomesta tulee vain pakolaisten ja ydinjätteiden loppusijoituspaikka, sotatantere ja helvetti sukupuuttoon kuoleville suomalaisille.
    Olet nuori ja sinulla on elämä edessä, muuta vaikka Australiaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.