Äärivasemmiston ”vastamielenosoituksesta” ei ollut tehty poliisille ilmoitusta – Kaksi otettiin kiinni

Lauantaina 26.8.2017 Helsingin Narinkkatorilla alkoi poliisille ilmoitettu terrorismin vastainen mielenosoitus kello kolmen aikaan iltapäivällä. Paikalla oli ennen mielenosoitusta ja sen aikana myös vastamielenosoittajia. He eivät olleet tehneet mielenosoituksesta etukäteen virallista ilmoitusta, ja alkuvaiheessa poliisi joutui siirtämään mielenosoitusta häirinneitä vastamielenosoittajia etäämmälle mielenosoittajista.

Varsinaisessa mielenosoituksessa oli arvion mukaan noin kaksisataa ihmistä ja vastamielenosoituksessa vajaat sata.

– Kaiken kaikkiaan tapahtuma sujui rauhallisesti. Poliisi otti kiinni Narinkkatorilla kaksi henkilöä. Toinen otettiin kiinni virkamiehen vastustamisesta ja toinen niskoittelusta. Seurauksena heille on sakkorangaistus, Helsingin poliisilaitoksen ylikomisario Jere Roimu sanoo.

Mielenosoituskulkue lähti iltapäivällä neljän aikaan Narinkkatorilta Mannerheimintietä ja Linnankoskenkatua pitkin kohti pääministerin virka-asuntoa Kesärantaa. Mielenosoitus loppui Kesärannan edustalla viiden jälkeen.

Lähde: Poliisi

6 thoughts on “Äärivasemmiston ”vastamielenosoituksesta” ei ollut tehty poliisille ilmoitusta – Kaksi otettiin kiinni

  • 27.8.2017 at 08:52
    Permalink

    Anarkisti pellet ei ikinä tee ilmoituksia. Haluavat vain aiheuttaa anarkiaa ja kaaosta kanssakeskuuteen. Ja ajatella…. VASEMMISTO jopa tukee heitä rahallisesti….

    Reply
  • 27.8.2017 at 09:41
    Permalink

    Puoluetuki on aikansa elänyt.
    Puolueiden erot yleensä pienet, paitsi perustuslaillisiin. Nyt on tiukat ajat, kanslaisten pitää kiristää omassa taloudessaan, samaa pitää odottaa poliitikoilta joiden työnantajia olemme.
    Kun vasemmisto tukee terroristeja se tarkoittaa että suomalaisten verorahat menevät terrorismin tukemiseen, + vielä Kela siihen.

    Reply
  • 27.8.2017 at 10:18
    Permalink

    Mielenkiintoista näissä mielenilmaisussa on se että Turun puujotuksen uhreina oli muslimeita, saksalaisia ja yksi suvakki nainen.

    Äärivasemmisto toivoo lisää omiensa ja muslimien puukotuksia Suomeen.

    Suomi ensin porukka puolustaa puukotettuja muslimeita ja äärivasemmistolaista suvakia joka kuoli iskussa.

    Meniköhän homma hieman sekaisin?

    Reply
  • 27.8.2017 at 13:13
    Permalink

    Suomi ensin puolustaa aina puolustuskyvyttömiä, toisin kuin vasemmistorikolliset.

    Reply
  • 27.8.2017 at 17:58
    Permalink

    Vasemmisto-fasisti ne nyt möykkää joka paikassa. Eikä ne koskaan saa aikaiseksi muuta kiun lämpimän p***kan. Töitä niillä ei ole eikä edes parsuhdetta. Toisin kuin poliisihalituksen kirjaamassa selonteossa jossa esim. Vastarintaliikkeestä mainitaan:”He ovat poikkeuksetta keski-ikäisiä työssäkäyviä perheellisiä henkilötä”.

    Mikä periaatteellinen asia erottaa esim. nämä kaksi ryhmää?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.