Poliisi pyytää havaintoja – Joensuun Rantakylän tulipaloa tutkitaan tuhotyönä

Poliisi on jatkanut perjantaina 25.8.2017 aamuyöllä Joensuun Rantakylässä sytytetyn tulipalon tutkintaa. Esitutkinnassa on varmistunut, että tulipalo on sytytetty tahallaan. Tapausta tutkitaan tuhotyö -rikosnimikkeellä. Poliisi on suorittanut lukuisia puhutuksia tapauksen tiimoilta ja lisäksi tapahtumapaikalla on suoritettu teknistä tutkintaa.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta perjantaina 25.8.2017 klo 04:18 ilmoituksen Joensuun Rantakylästä Ruuhitie 17 osoitteesta. Ilmoituksen mukaan osoitteessa sijaitsevassa pitseria Casablanca Starissa oli havaittu tulipalo.

Poliisi pyytää edelleen kaikkia mahdollisia havaintoja ja vihjeitä Ruuhitieltä ja lähialueelta tulipaloon liittyen. Poliisin mukaan on mahdollista, että tekijä on liikkunut jalkaisin tai polkupyörällä.

Havainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan poliisipäivystyksen 029 541 5320 (ma – pe 9 – 15). Havaintoja ja vihjeitä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.