”Et ole muslimi koska teet töitä!”

Muslimitaustainen naisyrittäjä torjuu stereotypiat, -ja muslimit jotka yrittävät pakottaa häntä niihin. Sydneyläisen 38-vuotiaan Emma Erosin äiti käyttää yhä hijabia (muslimihuivia), mutta libanonilaistaustaisen muslimiperheen Australiassa kasvanut tytär johtaa omaa liikeyritystä, työllistää miehiä rakennustöissä, ja arvostelee julkisesti fundamentalistien suvaitsemattomia asenteita. ”Olen kyllästynyt siihen, että monet muslimit ajattelevat, etten ole muslimi, koska en käytä huivia”, hän kertoi Daily Mail Australia:n haastattelussa.


Sikäli kun australialais-länsimainen yrityskulttuuri syrjii naisia liikkeenjohtotehtävissä, Emma on voittanut kaikki esteet. Hänen v.2009 perustettu firmansa työllistää 30 miestä LVI-urakoissa Sydneyn alueella, ja Emma on tuttu näky rakennustyömailla. Muslimiyhteisön asenteiden voittaminen on ollut Emmalle hankalampaa. Fundamentalistit väittävät, ettei Emma ole muslimi koska hän ei elä niikuin he.

”En ole muslimi, koska en ole naimisissa muslimin, libanonilaisen tai Lähi-Idästä kotoisin olevan kanssa, -ja koska teen töitä.”

Emma ei kuitenkaan välitä puheista, vaan johtaa firmaansa ja kasvattaa 8- ja 10-vuotiaita lapsiaan aviomiehensä kanssa. Toisenpolven maahanmuuttajana Emma on joutunut huomaamaan Australiaan äskettäin tulleissa piirteitä, joista hän ei pidä lainkaan: ”Yksi tärkeimmistä ongelmistamme tänään on, että meitä vaaditaan sopeutumaan maahanmuuttavan vähemmistön tapoihin, kun sen pitäisi olla päinvastoin”, hän sanoi lehdelle. ”Tässä maassa on hienoja, kovaa työtä tekeviä koulujakäyneitä muslimeja, mutta viimeisten kymmenen vuoden aikana monet uudet maahanmuuttajat eivät halua assimiloitua eivätkä kunnioita Australiaa.”

Emma kertoo olevansa hyvin pahoillaan muslimien eriytymisestä omiin kortteleihinsa, joissa naiset kulkevat kaavuissa ja ”takapihan-saarnaajat” radikalisoivat lapsia.  Hän korostaa, ettei ihmisten tappaminen jumalan nimissä kuulu siihen uskontoon, johon hän on kasvanut.

Emma on myös julkisesti esittänyt vaatimuksen, että Euroopan ja Australian islamisoinnin takapiruna häärävä Hizb ut Tahrir -järjestö karkoitetaan Australiasta. He ovat mm. julistaneet, että islamista eronneet tulee tappaa.


Hizb ut Tahririn rooli viimeaikaisissa tapahtumissa on näkymättömämpi, kuin mm. terroristijärjestöjen tai ”islamilaisen kalifaatin” l. ISIS:n, mutta sen ja Muslim Brotherhoodin merkitystä ei pidä aliarvioida.

”Islamofobia” on Emman mielestä yksi väärinkäytetyimpiä sanoja, jolla vaiennetaan arvostelijoita, ja leimataan uskonnon vastustamiseksi ei-uskonnollisiin ilmiöihin kohdistuvaa kritiikkiä. Emma on tukenut kiistellyn poliitikon Pauline Hansonin aloitetta kasvot peittävän kaavun, burghan, kieltämiseksi Australiassa.

Emma Eros Mark Lathamin TV-showssa:


3 thoughts on “”Et ole muslimi koska teet töitä!”

  • 31.8.2017 at 14:45
    Permalink

    Tällaisia muslimeja tänne tarvittaisiin. Ei muuta kuin viisumit kuntoon ja tervetuloa.

    Reply
  • 31.8.2017 at 22:29
    Permalink

    Hiiteen muslimit. Alhasinta saastaa tällä pallolla. Jos niitä muutama fiksu tulee niin paskasakki valuu perässä. Ei muslimien kanssa voi elää. Muslimit sais pysyä Lähi – Idässä. Se on muslimien aluetta (ja siltä myös näyttää).

    Reply
  • 3.9.2017 at 12:06
    Permalink

    Jos kerran töitä tekee, eikä halua käyttää huivia, niin miksi haluaa kutsua itseään ”muslimiksi” eli suomeksi alistuvaksi, kun selvästikkään ei alistu Murhamedin oppeihin jossa naisen arvo on pelkkä tavara jolloin Murhamedin antaman mallin mukaan vääräuskoiselta veljeltä voi omaksi lelukseen ryöstää vaikka 6 vuotiaan tyttölapsen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.