Mies riehui veitsen kanssa vastaanottokeskuksen pihalla Espoossa

Poliisi sai tänään klo 12.16 ilmoituksen miehestä, joka juoksee veitsen kanssa vastaanottokeskuksen asukkaiden perässä Espoossa Kutojantiellä. Mies oli poistunut sen jälkeen auton kyydissä paikalta. Poliisin tietojen mukaan mies ei ollut osunut veitsellä kehenkään.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Petri Launiaisen mukaan poliisipartio löysi auton nopeasti Espoon keskuksesta. Tekijäksi epäillyn miehen lisäksi autossa oli nainen, jonka osuutta tapahtuneeseen selvitetään. Lisäksi autosta löytyi teossa käytetty veitsi. Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa teon motiiveista. Mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen, että henkilöillä olisi liitoksia johonkin aatteelliseen ryhmään.

Molemmat kiinniotetut ovat noin 40-vuotiaita suomalaisia. Heidät tuotiin Espoon poliisivankilaan. Asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen lyhytkestoisessa tutkinnassa.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Mies riehui veitsen kanssa vastaanottokeskuksen pihalla Espoossa

  • 1.9.2017 at 14:58
    Permalink

    Jos se oli kysellyt että mistä saisi kasleria tai kinkkua. Jos vaikka lautasen reunalla olisi ollut possunpalalle tilaa.

    Onhan Helsingin keskusta täynnä ihmisiä jotka Pauligin kahvimukilla kerjäävät kahvia. Suomea kun eivät osaa niin mukin tekstillä kertovat mitä ovat vailla.

    Reply
  • 1.9.2017 at 15:16
    Permalink

    Kansalais aktivismia 🙂

    Reply
  • 1.9.2017 at 17:42
    Permalink

    Ei tainnut olla Herra keskiviikon raveissa suosiollinen. Pussihousuissa on muuten helpompaa juosta kuin verkkareissa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.