Vasemmistonuoret: Autamme jatkossakin paperittomia

Vasemmistonuoret kirjoittavat julkaisussaan seuraavasti:

Vasemmistonuoret ei hyväksy hallituksen aikeita kriminalisoida paperittomien siirtolaisten auttamista. Järjestö haluaa rakentaa turvallisempaa yhteiskuntaa, jossa kaikilla on ihmisarvo riippumatta henkilöpapereista.

– On selvää, että Vasemmistonuoret ja muut inhimillisyyden puolustajat auttavat paperittomia jatkossakin. Mikäli auttaminen kriminalisoidaan, toiminta jatkuu kansalaistottelemattomuutena. Inhimillisyyttä ei voi kieltää lailla, toteaa puheenjohtaja Hanna-Marilla Zidan.

Järjestö huomauttaa, että paperittomien oikeussuojaa on heikennetty jo vuosia. Kun pakolaisuuskriisi ulottui Suomeen vuonna 2015, hallitus alkoi heikentää turvapaikanhakijoiden oikeussuojaa ja vaikeuttaa esimerkiksi perheiden yhdistämistä. Maahanmuuttovirastoon alkoi kohdistua valtavaa poliittista painetta ja viraston ongelmat ovat olleet jo pitkään tapetilla. Maahanmuuttovirasto on muun muassa käyttänyt epäkelpoja tulkkeja ja tehnyt hylkääviä päätöksiä myöntäen kuitenkin turvapaikkaa hakeneeseen kohdistuvan henkilökohtaisen vainon, joka on turvapaikkaperuste. Nyt kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista aiotaan tehdään uhka-arvio ja ottaa jopa välittömästi säilöön.

– Monet auttavat kielteisen päätöksen saaneita pysymään turvassa koko muutoshakemuksen loppuun asti. On väärin, että paperittomien auttaminen jää kansalaisten ja kansalaisyhteiskunnan harteille, mutta ratkaisu tähän ei ole tämän viimeisenkin avun kieltäminen, Zidan sanoo.

Vasemmistonuoret ei hyväksy Turun puukotusten käyttämistä niihin täysin liittymättömien turvapaikanhakijoiden aseman kurjistamiseen. Turvapaikanhakijoita leimataan surutta riskiksi, vaikka nimenomaan toivottomuus ja epäinhimillinen kohtelu lisäävät riskiä. Heidän joukossaan on useita terroristien harjoittamaa julmaa väkivaltaa paenneita. Nyt hallitus kohdistaa resursseja yksinomaan kontrollin tiukentamiseen sen sijaan, että ne käytettäisiin juurisyiden hoitoon. Paperittomien ajaminen yhä epätoivoisempaan asemaan, uhkakuvien luonti, syrjintä ja eristäminen luovat turvattomuutta, Vasemmistonuoret muistuttaa.

– Kesän alussa Keskusta ja Kokoomus kieltäytyivät hallitusyhteistyöstä Perussuomalaisten kanssa ja puhuivat kauniisti arvoista. Viimeistään tämän budjettiriihen päätökset näyttävät, ettei eroa arvoissa hallituspuolueiden ja Perussuomalaisten välillä ole, Hanna-Marilla Zidan huomauttaa.

Lähde: Vasemmistonuoret.fi

13 thoughts on “Vasemmistonuoret: Autamme jatkossakin paperittomia

  • 2.9.2017 at 08:17
    Permalink

    Vasemmistoa voi syyttää myös seuraavasta pään leikkaajan saavutuksista Suomessa. Kuinka monesta ruumista vasemmistolaiset ovat valmiita kantamaan vastuun?

    Reply
  • 2.9.2017 at 08:28
    Permalink

    ”Vasemmistonuoret ja muut inhimillisyyden puolustajat auttavat paperittomia jatkossakin.” Poliisihallitus haloo, tämmönen rikollisjärjestö tulis kieltää.
    Inhimillisyyttä tarvitaan, mutta ei näille kymmenen turvallisen maan läpi lontineille turvapaikkaturisteille.

    Reply
  • 2.9.2017 at 08:55
    Permalink

    Miten noi ihmiset on joutunu noin sekasin?

    Reply
  • 2.9.2017 at 09:20
    Permalink

    Jos vaemmisto-marxistit haluaä elättää luvattomasti maassa olevia niin siitä vaan. Poliisinkin on helpompi noukkia laittomat kun kiertää vassareiden asunnot. Ja samalla kun tietää kenen kaula on katkaistu, on epäiltykkin tiedossa. Niin että ei kun omilla varoilla vaan elättämään loisia, ei yhteiskunnan varoilla. Katstaan pitkäänkö se solidaarisuus kantaa.

    Reply
  • 2.9.2017 at 10:12
    Permalink

    Nämähän ilmoittautuvat tässä jo syyllisiksi rikokseen. Vasemmistonuorten pj pitäisi pidättää ja tuomita.

    Reply
  • 2.9.2017 at 10:27
    Permalink

    Niimpä,Suomalaiset ei merkitse heille mitään.ei siis mitään….Tärkeämpiä ovat nuo turistit…

    Reply
  • 2.9.2017 at 10:35
    Permalink

    Hemmetti mitä idiootteja.

    Reply
  • 2.9.2017 at 10:52
    Permalink

    On ehkä väärin sanoa ja toivoa:Jos seuraava veitsi täi r******s osuisi johonkin ,niin toivoisin sen teon kohdistuvan noihin .Eikä kunnon muihin Suomalaisiin.Saisivat hieman makua todellisuuteen.

    Reply
  • 2.9.2017 at 12:18
    Permalink

    Se on noiden kulttuurimarxistien, kommunistien ”internationalismia”. Ikävöivät entisiä itärajantakaisia Isä Aurinkoisen aikoja vankileirien saaristoineen ja KGB:n teloitusorganisaatioineen, joka tappoi kymmeniä miljoonia viattomia ihmisiä.

    Reply
  • 2.9.2017 at 12:38
    Permalink

    Nämä vasemmiston höpinät on jo kuultu ja vääräksi osoitettu vuosia sitten.

    Reply
  • 2.9.2017 at 14:54
    Permalink

    Zidan on kunnon idiootti porukoineen. Tommosista pitäisi päästä eroon politiikassa. Muuten Suomi on koko ajan epävakaa ja rauhaton maa!

    Reply
  • 2.9.2017 at 19:11
    Permalink

    Oikeus loisia oikeus tappaa. Oikeus raiskata. Auttakaa ihan omilla rahoillanne (hah hah) jos löytyy.

    Reply
  • 3.9.2017 at 08:16
    Permalink

    Vuosien aivopesun tulosta joka on saavuttanut mielisairauden piirteet.Osa tarvitsisi psykatrista hoitoa pikaisesti. Kaiken johtotähtenä on kommunistien lapsijohtaja joka jorisee julkisuudessa ulkoaopittua tyhjää jargonia. Edes viattomien naisten kaulankatkomiset eivät hetkauta näitä idiootteja.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.