Turvapaikanhakijat riehuivat yläkoulussa Alahärmässä – Poliisia tarvittiin poistamaan rähisijät

Kauhavan Alahärmän yläkoulussa oli tänään aamupäivällä nujakka, jonka selvittämiseen tarvittiin poliisia. Poliisi vei rähisijät pois, uutisoi Ilta-Sanomat.

Pohjanmaan poliisilaitoksen yleisjohtaja, komisario Matti Tiainen vahvisti Ilta-Sanomille, että hälytys nujakasta tuli ennen kello 11 maanantaina aamupäivällä. Poliisipartio meni paikalle, ja vei rähisijät pois.

– Siellä on ollut tämmöinen tilanne, jossa väkivaltaa on käytetty. Tämänhetkisen tiedon mukaan vakavia vammoja ei ole kuitenkaan syntynyt, Tiainen kertoi IS:lle.

– Tilanne on sillä lailla ohitse, ja poliisi on paikalla käynyt. Tekijät on poistettu koulusta.

Kauhavan kaupungin sivistysjohtaja Markku Viitasaari kertoo, että rähinään osallistui kaksi poikaa, jotka osallistuvat perusopetukseen valmistavaan opetukseen. Se on tarkoitettu turvapaikanhakijoille, jotka eivät puhu suomea.

Viitasaaren mukaan koulun henkilökunta oli yrittänyt puuttua tilanteeseen. Kun se ei auttanut, oli ainoa mahdollisuus kutsua poliisi paikalle. Viitasaari ei osaa sanoa, tapahtuiko nujakka välitunnilla vai oppitunnilla.

– Rehtori ja opettajat vastaavat koulun turvallisuudesta. Kun tilanne meni tämmöiseksi käsirysyksi, niin he ottivat yhteyttä poliisiin, Viitasaari selvittää.

Hänen mukaansa koulu jatkaa asian selvittämistä. Nujakkaan osallistuneet pojat aloittivat koulunkäynnin hiljattain.

Poliisi tutkinee tapausta nimikkeellä pahoinpitely.

Päivitys klo 17.45: Samassa koulussa on sattunut myöhemmin päivällä toinenkin vastaava tapaus. Lue uutinen alta.

Lähde: IS

13 thoughts on “Turvapaikanhakijat riehuivat yläkoulussa Alahärmässä – Poliisia tarvittiin poistamaan rähisijät

  • 4.9.2017 at 13:36
    Permalink

    On se mukavaa tuo monikulttuurisuus, kivaa vaihtelua tylsiin koulupäiviin kun tapellaan ja poliisejakin nähdään, ei sitä minun nuoruudessani…..

    Reply
  • 4.9.2017 at 13:48
    Permalink

    Ne on levittäytyneet kaikkialle -ja sekasorto seuraa niiden perässä jok’ikiseen paikkaan. Poikkeuksetta.

    Reply
  • 4.9.2017 at 13:54
    Permalink

    Käsillä puhumista. Hajaantukaa, ei mitään nähtävää.

    Reply
  • 4.9.2017 at 14:41
    Permalink

    Pois kouluista, ovat täysi-ikäisiä.

    Reply
  • 4.9.2017 at 15:13
    Permalink

    mutta ne syrjäytyneet suomalaiset…

    Reply
  • 4.9.2017 at 15:51
    Permalink

    Mitä tekemistä niillä on koulussa ihmisten joukossa?

    Reply
  • 4.9.2017 at 16:00
    Permalink

    Jälleen kerran kukaan ei tiedä mitään, mutta kommentoivat koska kuvittelevat tietävänsä. Kommentoiko joku ”kulttuuria” kun suomalaispojat nahistelevat keskenään?

    Kiinnostiko kukaan tämä uutinen?
    http://www.kymensanomat.fi/Online/2016/11/16/Kaksi%20oppilasta%20tappeli%20koulun%20pihassa%20Karhulassa%2C%2030%20muuta%20katseli%20ja%20kuvasi%20videoita/2016321496907/4

    Tai tämä?
    http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Miehet-sopivat-tappelusta-koulun-pihalla-toista-puukotettiin-ja-lyötiin-mailalla/1004206

    Tai tämä?
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013120417794823_uu.shtml

    Ja miksi vitussa lukea nettisivua joka varastaa uutisensa aina muualta? ”Sensuroimaton” muka. Ottavat uutisensa suoraan tavallisesta mediasta suoraan. Se mikä erottaa tämän sivun oikeasta uutismediasta on se että se tämä sivu valikoi ne uutiset jotka vastaavat tiettyä maailmankuvaa. Koko kuva kun ei vaan kiinnosta, tai ei ole heidän intressien mukaista. Tai sitten jahtaavat vain rahaa kun te tumpelot klikkaatte heti kun muut tumpelot jakaavat tätä (varastettua) uutista.

    Reply
    • 5.9.2017 at 17:19
      Permalink

      Mietippä järellä jos sitä sinulle on suotu,jos ihminen lähtee kotimaasta henkensä uhattuna karkuun ja jos joku(tässä tapauksessa suomi) tarjoaa katto pään päälle,ilmainen terveyden huolto,ilmaiset safkat ja vastikkeetonta rahaa niin käytäytyisikö ihminen noin vai olisko nöyrä ja kiitollinen saamastaan turvapaikasta?Vai onko toi hulinnointi heidän kulttuurin mukainen kiitos?Käyttäytyisitkö itse samanlailla?HEI HALOO…Ota ne vaalean punaiset lasit päästäsi ja herää realismiin…

      Reply
  • 4.9.2017 at 16:06
    Permalink

    Nyt se alkaa, taitaa olla järjestettyä toimintaa. Joka puolella nämä läpsyttäjät aiheuttavat ongelmia. Poliisi on kohta kusessa.

    Reply
  • 4.9.2017 at 16:20
    Permalink

    Kyseessä on JÄLLEEN KERRAN aikuiset miehet jotka on sijoitettu ylä-asteelle. Tilanne oli lähtenyt siitä kun matu sylki erään tyttö-oppilaan päälle ja kantasuomalaiset pojat menivät tilanteeseen väliin.

    -Kädellinen elukka siis asialla.

    Reply
  • 4.9.2017 at 16:46
    Permalink

    Kaikesta tuollaisesta saamme kiittää rikollisia, rajat auki pitäviä vallanpitäjiämme ja näitä tukevia kulttuurimarxisteja (kommunisteja) sekä valta-VALE-median aivopesemiä suvakki-idiootteja.

    Reply
    • 4.9.2017 at 18:30
      Permalink

      En pysty käsittämään miksi vanhemmat päästävät lapsensa noiden mielipuolten sekaan? Mitä siellä päässä liikkuu vai liikkuuko mitään? Razzizmiko pelottaa pohjaalaisia niin paljon että ovat valmiina uhraamaan jälkikasvunsa pahoinpideltäviksi?

      TÄMÄ IDIOTISMI ON NYT LOPETETTAVA -KESKEYTTÄKÄÄ SIELLÄ ALAHÄRMÄSSÄ(KIN) SE NÄNÄNKAIVELU JA ILMOTTAKAA ETTÄ EI KÄY! MONIKULTTUURILLISUUSPROPAGANDALLA SEKOITETUT OPETTAJAT EIVÄT TULE ILMAN PAINOSTUSTA TEKEMÄÄN YHTÄÄN MITÄÄN -EIVÄT OLE TEHNEET RUÅTSISSAKAAN MISTÄ TÄMÄ HELVETTI ON SUOMEEN KOPIOITU.

      Nyt ei saa viivytellä -ollaan tekemisistä täysin eläimellisen saastan kanssa ja asiaan tulee suhtautua sen mukaisesti!

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.