Li Andersson haukkuu hallituksen terrorismin kitkemiseen tähtäävät toimet

Li Andersson on tänään eduskunnan täysistunnon jälkeen purkanut tuntojaan facebookissa. Pitkässä päivityksessään Andersson lyttää hallituksen säästöjen ja leikkausten lisäksi sen terrorismin kitkemiseen tähtäävät toimet sekä nyt että tulevaisuudessa.

-Turun iskun jälkeen hallitus on epäonnistunut täysin suomalaisten yhtenäisyyden vahvistamisessa vakavan tapahtuman jälkeen. Esityksillä, joilla heikennetään kaikkien paperittomien ja turvapaikkaa hakevien asemaa, luodaan tietoisesti kuvaa, että he kaikki olisivat turvallisuusuhka. Sitä he eivät ole, vaan väkivaltaiset ja rikolliset yksilöt ovat. Paljon tärkeämpää olisi esittää ratkaisuja viranomaisten toiminnan puutteiden ja heikon tietojenvaihdon korjaamiseen, kuten vasemmisto on tehnyt. Luomalla kuvaa turvapaikanhakijoiden ja paperittomien auttamisesta kyseenalaisena tai jopa rikollisena toimintana, halutaan siirtää huomion pois epäinhimillisistä turvapaikkapäätöksistä.

Anderssonin mukaan vasemmistoliitto näkee hallituksen toimien vastustamisen osana sen rasisminvastaista linjaa. Hänen mukaansa vasemmistoliitolla on toimivia keinoja terroristien siilaamiseen pakolaislaumoista. Facebook-päivityksessään hän ei niitä kuitenkaan erittele. Päivityksessä mainitaan myöskin puolueen kannattajien huoli siitä onko puolue unohtanut ydintehtävänsä jotka Anderssonin mukaan ovat pienituloisten aseman parantaminen, taloudellisen eriarvoisuuden vähentäminen ja demokratian puolustaminen.

Lähde: www.facebook.com/lindrssn

10 thoughts on “Li Andersson haukkuu hallituksen terrorismin kitkemiseen tähtäävät toimet

  • 5.9.2017 at 22:36
    Permalink

    Vasemmistolla ei ole koskaan mitään linjaa ollutkaan joten sitä ei pysty hukkaamaan.

    Reply
    • 6.9.2017 at 10:39
      Permalink

      Vasemmiston ainut linja on yhteiskuntamme tuhoaminen ja sen muuttaminen helvetiksi. Vertaa kommunistiset valtiot.

      Reply
  • 5.9.2017 at 23:36
    Permalink

    Sinulla li on verta käsissäsi, olet yksi syypää viattomien ihmisten kuolemaan. Muita, kun menet nukkumaan, miten pieni vauva kaipaa äitiään….

    Reply
    • 6.9.2017 at 10:40
      Permalink

      Ei Li siitä välitä pätkääkään. Ei kova kommari välitä tavan kansalaisista yhtään mitään. Se on nähty jo niin monet kerrat useassa eri yhteyksissä kommunistisissa kokeiluissa.

      Reply
  • 5.9.2017 at 23:48
    Permalink

    Eipä ole ihme, että vasureiden kannatus laskee. Liin lääkkeet ongelmiin on muuten hyviä, mutta ne lisää kuluja sekä ongelmia.

    Reply
  • 6.9.2017 at 05:32
    Permalink

    Vasemmistokommunistit vihaavat suomalaisia ja haluaisivat vaihtaa kantaväestön matuhin ja muihin loisijohin. Jatka Liv samalla linjalla ja puolueesi on seuraavissa vaaleissa vain paha muisto ja paskaläiskä Suomen poliittisessa historiassa.

    Reply
    • 6.9.2017 at 10:42
      Permalink

      Uhkana vaan, että Virheet on vahvempia kuin koskaan. Samaa pashaahan noi kumpikin puolue on. Toinen vain puna väreissä ja toinen vihreissä.

      Reply
  • 6.9.2017 at 06:25
    Permalink

    Vassarit mukamas sumalaisen duunarin ja köyhän asialla!
    Kuitenkin tukevat globalistien matutuspolitiikkaa jolla saadaan satojen tuhansien halpatyöläisten reservi tähänkin maahan ja palkat poljettua mikrotasolle.
    Lisäksi kehitysmaalaiset tuovat mukanaan kehitysmaalaisen kaaoksen, rikollisuutta ym.

    Reply
  • 6.9.2017 at 06:42
    Permalink

    Anderssonilla edelleen kusta päässä!

    Reply
    • 6.9.2017 at 10:43
      Permalink

      Ei se sieltä muuten valu pois kuin poraamalla reikä päähän.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.