Näin uutiskuvia lavastettiin eilen Jyväskylässä – Katso video!

Poliisi joutui lopulta käyttämään kaasua eilisessä, tuntikausia kestäneessä turvapaikanhakijoiden mellakassa Jyväskylässä.

Nykysuomi on saanut haltuunsa videon, jossa näkyy, kuinka turvapaikanhakija useaan kertaan puhaltaa pikkusikaristaan savuja toisen turvapaikanhakijan silmiin saadakseen ne ärtymään, punoittamaan ja vuotamaan. Silmiinsä savua saanut henkilö pesee sitten silmiään vedellä, ja suomalainen valokuvaaja on ottamassa vieressä kuvia pitkän putkensa kanssa.

Videon internetissä jakanut henkilö kommentoi asiaa näin: ”Video tilanteesta päättyy mielenkiintoiseen kohtaan. Savua silmiin ottava tyyppi kääntyy suoraan taustalla olevaa valokuvaajaa kohti. Odotellaan mihin mediaan kuva päätyy…”

Katso video mainoksen alta.

Päivitetty 5.9.2017 klo 18:15: Videolla esiintyvä kuvaaja saattaa olla Aamulehdestä, sillä Aamulehti oli uutisoinut tapahtumista eilen illalla tähän tapaan:

Aamulehden väittämistä poiketen poliisi ei käyttänyt kyynelkaasua, vaan paprikasumutetta. Tupakansavun silmiä rauhoittava vaikutus on sekin erittäin kyseenalainen väite.

10 thoughts on “Näin uutiskuvia lavastettiin eilen Jyväskylässä – Katso video!

  • 5.9.2017 at 09:53
    Permalink

    Jumalauta tolla kuvaajalla on lehdistökortti. Kuvaaja ei kuvaa kun savua puhalletaan silmiin vaan odottaa lavastuksen tulosta, eli on mukana juonessa

    Reply
  • 5.9.2017 at 09:54
    Permalink

    tarkennus, tai siis joku lätkä kaulassa

    Reply
  • 5.9.2017 at 17:07
    Permalink

    Mielestäni tuossa pestään kaasun jälkeen silmiä puhtaaksi. Muuten voisi tutkia onko muissa videoissa asfaltti yhtä märkää kuin tässä?

    Reply
  • 5.9.2017 at 23:20
    Permalink

    Haista sinä suvakki paska

    Reply
  • 6.9.2017 at 05:53
    Permalink

    Taqijja ja kitman oppia parhammillaan toteutettuna. Nuo apinat eivät ymmärrä vieläkään nykyaikaa, kameroita on kaikkialla ja some on armoton.

    Reply
  • 6.9.2017 at 08:51
    Permalink

    Olis ennemmin pierassu tuon naamalle 🙂

    Reply
  • 6.9.2017 at 20:33
    Permalink

    Näille perkeleille vielä pitää sikarit ostaa..

    Reply
  • 6.9.2017 at 22:55
    Permalink

    Hyvät valtamedian toimittajat, miten on haluaisitteko itse lukea tai kuulla tai katsella uutisia jotka ovat, kuin elokuvia
    ( pohjautuu todellisiin tapahtumiin) vai oikeita ja todellisia uutisia.

    Reply
  • 6.9.2017 at 23:16
    Permalink

    pomminvarmaan Vanilijan makuinen Moods sikari:)

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.