Poliisi vapautti Kyyjärveltä säilöönotetun turvapaikanhakijamiehen ja lapsen – Käännyttämisestä luovuttiin

Julkisuudessa on ollut esillä Kyyjärvelle majoittuneen turvapaikanhakijaperheen tapaus. Asian saaman julkisuuden vuoksi poliisi kommentoi poikkeuksellisesti yksittäistapausta alla olevien tietojen verran.

Poliisi on tänään vapauttanut Kyyjärveltä säilöönotetun turvapaikanhakijaperheen miehen ja lapsen. Heidät otettiin säilöön maanantaina 4.9. käännyttämisen täytäntöönpanon turvaamiseksi.

Heidät vapautettiin, koska poliisi ei toistaiseksi ollut tavoittanut perheen äitiä ja toista lasta. Käännyttämisestä päätettiin tässä vaiheessa luopua perheyhteyden säilyttämiseksi.

Poliisi ei kommentoi tapausta enempää.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliisi vapautti Kyyjärveltä säilöönotetun turvapaikanhakijamiehen ja lapsen – Käännyttämisestä luovuttiin

  • 6.9.2017 at 15:45
    Permalink

    =Lakia ei siis tarvitse noudattaa. Asia selvä!

    Reply
  • 7.9.2017 at 05:08
    Permalink

    riskon ja orvon mahtikäsky poliisihallitukselle. Pelkäävät että matuaalto takaisin ruotsiin saa lisäpontta ja ovat huolissaan Suomen maineesta. Aivovuoto ei saa jatkua ja Suomi joutuu huoltosuhteen heikkenemiseen moniosaajien paetessa maasta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.