Poliisi varoittaa: Hengenvaarallista huumausainetta liikkuu Raumalla

Lounais-Suomen poliisi on saanut terveydenhuoltoviranomaisilta tiedon, jonka mukaan 2.- 3.9.2017 viikonlopun aikana Raumalla on tullut ilmi huumausaineen käyttötapauksia, jotka olisivat hoitamattomina todennäköisesti päätyneet henkilöiden kuolemaan.

Kyseiset henkilöt ovat kertoneet käyttäneensä valkoista jauhemaista huumausainetta, jonka on kerrottu olevan amfetamiinia, mutta sen todellisesta sisällöstä ei ole tietoa. Käytön seurauksena henkilöille on aiheutunut pahoinvointia, hikisyyttä, sekavuutta ja uneliaisuutta. Oireet ovat johtuneet kyseisen aineen aiheuttamasta poikkeavan voimakkaasta ja pitkäkestoisesta verensokerin laskusta, joka vaatii välitöntä sairaalahoitoa.

Poliisi tiedottaa asiasta, koska kyseistä hengenvaarallista ainetta epäillään olevan edelleen liikkeellä ja mahdollisten käyttäjien tulisi em. oireiden ilmaannuttua hakeutua välittömästi hoitoon.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.