5.9. juhlittiin ”uusia suomalaisia” – Katso video iloisesta Ozan Yanarista

5.9 vietettiin ”uusien suomalaisten” juhlaa Musiikkitalossa, Helsingissä. Kutsuvieraita oli yli 1500 ja he käsittivät sen joukon joka oli saanut Suomen kansalaisuuden vuonna 2016. Kutsutuista mukaan ilmoittautuneita oli noin 150.

Ozan Yanar, vihreiden kansanedustaja ja maahanmuuttaja iloitsee videolla ”uusista suomalaisista” ja kehuu Suomen erinomaisuutta. Hän onnittelee kaikkia ”uusia suomalaisia” kansainvälistyvässä suomessa.

Lähde: www.facebook.com/vihreat

5 thoughts on “5.9. juhlittiin ”uusia suomalaisia” – Katso video iloisesta Ozan Yanarista

  • 7.9.2017 at 10:41
    Permalink

    Hetkinen. Ne eivät ole suomalaisia eivätkä edes uusia suomalaisia. Ne ovat kuka mitäkin rotua. Mutta Suomen kansalaisia ne voivat olla.

    Reply
  • 7.9.2017 at 11:15
    Permalink

    Tämä ählämi maksaa nyt elauksensa itse kun on muka (duunissa).entäs ne muut kutsuvieraat (loiset). Kansainvälistyy Helsinki ja koko Suomi ilman näitä kunniakansalaisia !

    Reply
  • 7.9.2017 at 11:46
    Permalink

    Ei-suomalainen turkkilainen myyrä onnittelee ei-suomalaisia ”suomalaisuudesta”.

    Ainoastaan valkoisissa maissa juhlitaan uusia ”suomalaisia”, muualla saa vain ehkä kansalaisuuden. Esimerkiksi thaimaassa ei toivoakaan. Et saa omistaa edes mopoa. Farang on aina farang.

    Reply
  • 7.9.2017 at 12:27
    Permalink

    Kiva kun järjestettiin juhlat -juttuun oli kuitenkin päässyt lipsahtamaan väärä video sillä otsikoinnin mukaisia suomalaisia en huomannut?

    -No, virheitä sattuu toisinaan.

    Reply
  • 11.9.2017 at 22:21
    Permalink

    Mihin Suomi on menossa kun jo mukamas hesanpuhuminen vaatii tekstityksen

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.