Epäilykset talouspakoterikkomuksista heräsivät – Suomalaisvalmisteinen hydraulivasara löytyi Krimiltä

Ukrainalaisaktivistit ovat kauhistuneet nähdessän suomalaisvalmisteisen hydraulivasaran venäläisellä siltatyömaalla Venäjään liitetyllä Krimillä. Kauhistusta ja paheksuntaa on herättänyt se että vaikka Suomi kuuluu Venäjälle talouspakotteita asettaneisiin maihin, löytyy kyseinen laite silti venäläiseltä työmaalta. Silminnäkijöiden mukaan laite oli kohtalaisen uusi joten epäilykset pakotteiden rikkomisesta heräsivät.

Kyseisiä laitteita valmistanut ja talouspakoterikkomuksesta syytetty Junttan Oy kiistää osallisuutensa asiaan.

-Meillä ei ole tähän osaa eikä arpaa. On hyvin tavallista, että urakoitsijat myyvät kalustoa pois projektin jälkeen. Ilmeisesti joku trokari on ostanut tämän järkäleen 2015–2016.

Venäjä liitti Krimin itseensä Krimillä suoritetun kansanäänestyksen tuloksen perusteella ja se on aiheuttanut voimakasta mielipahaa kaikkialla läntisessä maailmassa. Venäjää vastaan on asetettu muun muassa laajoja talouspakotteita jotka kieltävät esimerkiksi hydraulivasaroiden myynnin venäläisille yrityksille.

Lähde: IS

 

4 thoughts on “Epäilykset talouspakoterikkomuksista heräsivät – Suomalaisvalmisteinen hydraulivasara löytyi Krimiltä

  • 7.9.2017 at 19:50
    Permalink

    ”Ukrainalaisaktivistit” voivat antaa kyseisen hydraulivasaran G.Sorokselle 100 vuotislahjaksi. Silvuplee!

    Reply
  • 7.9.2017 at 19:51
    Permalink

    Ja jos löytyykin niin mitä sitten?

    Amerikan yhdysvalloissa yksi mies vaatii että Venäjälle ei saa myydä tavaraa ja koko euroopan väki tottelee sitä kuin sokeat kanat. Ei sen miehen möly tänne asti kanna. Niin että eiköhän myydä vaan. Sellaista lakia ei ole olemassa joka kieltää tavaran myymisen Venäjälle. Minä ainakin myyn jos ostavat.

    Kukaan ei ymmärrä sitä että kun kaikki muut koittaavat boikotoida Venäjän markkinoita, niin se joka myy voi saada sieltä paljon muutakin kuin mitä ennen on myynyt. Otetaan nyt esimerkiksi Saksa. Saksa ilmoitti heti että heidän tuotteitaan voidaan ostaa kolmannen välikäden kautta. Siksi se ei siis toimi tuon yhden amerikkalaisen miehen (entistä sanottiin ilkeäksi mustaksi apinaksi) mielihalujen mukaan. Ja saksalaiset myyvät Venäjälle sen kun ehtivät. Ja siinä sivussa tekevät miljardiluokan voittoa.

    Suomalaiset on vaan niin …keleen tyhmiä.

    Reply
    • 8.9.2017 at 05:27
      Permalink

      Suomalaiset päättäjät ja virkamiehet ovat aina eturintamassa jos on kyse omien kansallisten etujen polkemisesta isojen päättävien EU maiden ja yhdysvaltojen hyväksi.Suomi on kuin se mitätön koulupoika joka kyyristelee isojen poikien suojissa ja syö muurahaisia, paskantaa housuun ja tekee kaikkea hölmöä siitä hyvästä että saa hyväsyntää. Ja isot pojat nauravat kusi housuissa tälle pellelle ja tämä mitätön raukka luulee että on vain hauska kaveri.

      Reply
  • 7.9.2017 at 20:17
    Permalink

    Venäjä ei ottanut Krimiä kansanäänestyksen perusteella, vaan hyökkäämällä sinne erikoisjoukkoineen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.