Kolmen sepän patsaan turvapaikka talo etenee – video

Turvapaikanhakijoiden taideteos keskellä Helsingin keskustaa etenee kovaa vauhtia. Right To Live -talon rakentaminen aloitettiin maanantaina.

Talo valmistuu 14. syyskuuta ja se puretaan 17. syyskuuta.

Taloa rakennetaan päivittäin 9-17 ja kello 18-20 paikalle saa mennä katsomaan projektin edistymistä.

Videoita paikanpäältä, ensimmäisessä videossa tunnelmia illalta ja toisessa videossa näkyy kuinka talo on mallia valmistalo paketti.

6 thoughts on “Kolmen sepän patsaan turvapaikka talo etenee – video

  • 7.9.2017 at 23:00
    Permalink

    Siis voiko olla totta. Tuollainen lössi työjarrujen kuluttajia rakentaa kevytrakenteista majaa 10 päivää. Samaan duuniin menisi timpuriparilta kaksi päivää tai yhdeltä mieheltä viikko.

    Täytyy olla munat kultaa jotta se haittaa liikehdintää. Näilläkö se Suomi lähtee nousuun? No, voihan ne sitten teljetä tuonne koirankoppiin, jos ovat saaneet nurkat pitäviksi.

    Reply
  • 7.9.2017 at 23:11
    Permalink

    Miekkari ei toiminut,noooo himmelissä riittää käänteitä.
    Kyltit ja infot voisi laittaa suomessa suomen kielelle ilman turhaa jargonia ja isoimmilla kirjaimilla,ei vanhat mummot saa selvää mikä on kyseessä.

    Reply
  • 8.9.2017 at 01:08
    Permalink

    Kas, kun telttailu ei suju niin bygataan näemmä matuille ja heitä riemurinnoin hyysääville lortoille panokoija keskelle Helsinkiä. Näinköhän pahennuksenpömpeli puretaan silloin kun design tapahtuma päättyy ? Epäilyttää vahvasti.

    Reply
  • 8.9.2017 at 03:02
    Permalink

    Right to Live -talo?

    Onko Turun torilla perjantaisin liikkuvia naisia kutsuttu talkoisiin?

    Reply
  • 8.9.2017 at 05:13
    Permalink

    Helsinki on sekaisin, ollut vuoden 2015 jälkeen. Naurettavaa touhua johon kyllä tavallinen tallaaja kyllästyy ja ärsyyntyy entistä enemmän.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.