Olli Immonen: Vihapuhevalvonta tuhlaa poliisin rajallisia resursseja

Kansanedustaja Olli Immosen mielestä valtaapitävät ylireagoivat vihapuheeseen, ja poliisi haaskaa vähäisiä resurssejaan vihapuheen valvontaan. Immonen kirjoittaa Facebookissa seuraavasti:

”Hallitseva poliittinen eliitti se jaksaa kohkata ”vihapuheesta” joka päivä. Se porukka, joka netissä oikeasti vihapuhuu on hyvin pieni joukko, eikä sitä olisi tarpeen noteerata siinä määrin kuin eliitti nyt tekee. Todellisuudessa eliitin vihapuhe-retoriikassa onkin kyse siitä, että kyseistä käsitettä viljelemällä se pyrkii kitkemään kriittistä keskustelua massamaahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta. Keskustelun täytyy kuitenkin jatkua ja toivonkin, että mahdollisimman monet kansalaisista pitäisivät entistä kovempaa ääntä näistä maamme kannalta haitallisista ilmiöistä. Jos keskustelu vaimenee, harjoitettu politiikka maassamme ei koskaan muutu.

Eliitti voisi myös lopettaa kansalaisten orwellilaisen valvonnan yhteiskunnassamme. Pidän hyvin arveluttavana sitä, että poliisin rajallisia resursseja tuhlataan nykyisessä määrin siihen, että se valvoo netissä sitä, sattuuko joku puhumaan tuhmia somessa tai jossakin Suomi24- tai vauva-palstalla. Tällaisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa, jossa maamme rajat vuotavat ja sisään lappaa kaiken maailman terroristia ja ääriajattelijaa, poliisin resurssit tulisi kohdentaa jonnekin aivan toisaalle.”

Lähde: Facebook 

6 thoughts on “Olli Immonen: Vihapuhevalvonta tuhlaa poliisin rajallisia resursseja

  • 7.9.2017 at 13:11
    Permalink

    Siinä meillä yksi lisää jota pelottavat seuraavat vaalit. MItään ei ole saanut aikaiseksi kaudellaan ja nyt koittaa kauniilla sanoilla kosiskella kansan tunteita. Tekoja Olli, tekoja pitää olla. Naisten nauratajat on nähty ennenkin.

    Reply
    • 7.9.2017 at 16:31
      Permalink

      Mitäs aikaansaisit itse eduskunnassa, jos sinua vastustaisi lähes 200 suvakki-idiootti-kansanedustajaa?

      Reply
  • 7.9.2017 at 15:06
    Permalink

    Eliitti(?) on totaalisesti pudonnut kartalta jos se luulee että somesta löytyy vaaralliset suomalaiset… sellaisia saattaa toki jostainpäin maata löytyä mutta se porukka ei kirjoittele mitään mihinkään. Kyse on ”hiljaisen miehen vitutuksesta” jonka purkautumistapaa ja ajankohtaa on mahdoton kenenkään ennustaa…

    Reply
    • 7.9.2017 at 16:35
      Permalink

      Tuosta ”hiljaisen miehen vitutuksesta”-kärsivien joukko varmasti kasvaa päivä päivältä, kun ihmiset saavat internetistä oikeaa tietoa ohi rikollisia vallanpitäjiä tukevan valta-VALE-median.

      Reply
      • 7.9.2017 at 21:18
        Permalink

        Kyllä täällä maaseudulla alkaa olla kaikki vanhat mummotkin perillä mitä ne meidän nilkit siellä pylvästalossa touhuilee. Nuo 65+ ihmiset muistaa varsin hyvin Ylen Neuvosliitto propagandan eikä ne kaikkea suoriltaan usko -viisasta väkeä joilla MAALAISJÄRKI toimii. Erityistä mielihyvää tuottaa mummojen raivo sika-soinia kohtaan -herra hillotolppa on päässyt pyhän vihan kohteeksi ja suosittelen kyseistä vesseliä harkitsemaan huolellisesti kannattaako niitä synkän tulevaisuuden kannattajakortteja jokaiselle kirkonkylälle lähteä keräämään…senverran vittumaisen tempun meni timo tekemään vanhuksille.

        Kyllä tämä tästä vielä lähtee…eihän me ( Luojan kiitos! ) mitään ruåtsalaisia sentään olla!

        Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.