Sipilä nuhteli Huhtasaarta tämän puheenvuorosta – ”Eurooppalaiset johtajat ja poliitikot vain katselevat, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi”

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari käytti tänään eduskunnan täysistunnossa puheenvuoron joka johti nuhteluun pääministeri Juha Sipilältä. Huhtasaari oli mukana allekirjoittamassa julkilausumaa jolla kansanedustajat irtisanoutuvat vihapuheesta ja rasismista. Kuten ennenkin, vihapuheen määritelmä on hyvin erilainen eri puolueiden ja ryhmien edustajille.

Nuhteluun johtanut puheenvuoro kuului seuraavasti:

-Perussuomalaiset tuomitsevat terroristien vihapuheen suomalaisia kohtaan ja länsimaisia arvoja kohtaan. Radikaalin islamistisen terrorismin uhka Suomessa on kohonnut ja samalla sisäinen turvallisuus on heikentynyt. Käynnissä oleva islamisaatioilmiö etenee koko ajan. Koska islamin normit poikkeavat länsimaisen yhteiskunnan normeista, laajamittainen muslimien maahanmuutto johtaa muslimien eriytymiseen isäntäyhteiskunnasta ja muslimiväestön kasautumiseen omille alueilleen, jossa vallitsevat islamilaiset arvot. Eurooppalaiset johtajat ja poliitikot vain katselevat, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi.

Juha Sipilä ei kokenut että Huhtasaaren puheenvuoro olisi noudatellut yhteisen julkilausuman periaatteita, vaan totesi: ”Edustaja Huhtasaari, me olimme samassa palaverissa. Me tuomitsimme silloin kaikenlaisen vihapuheen.”.

Muutkin virallisen mielipiteen edustajat ilmaisivat paheksuntansa Huhtasaaren puheenvuorolle.

Lähde: YLE

 

 

12 thoughts on “Sipilä nuhteli Huhtasaarta tämän puheenvuorosta – ”Eurooppalaiset johtajat ja poliitikot vain katselevat, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi”

  • 7.9.2017 at 23:45
    Permalink

    Voi hyvää päivää! Sipilä on kyllä onneton pellehermanni.
    Olin varma ettei Kataista huonompaa ja tollompaa pääministeriä voi tulla.
    Olin väärässä.
    Jaksavat jauhaa tuota vihapuhetta viikosta toiseen.
    Ja matuja pitää hyysätä, myös laittomasti maassa olevia, etteivät pahoita mieltään ja radikalisoidu….
    Tajuatko Sipilä että maassamme on. Kymmeniä tuhansia mielensä pahoittaneita kantasuomalaisia, pitäisikö heillekin nyt antaa vaikka rahaa etteivät radikalisoidu?
    Ps. Islamistista terroria harjoittaa vain islamin oppeja saanut.

    Reply
  • 8.9.2017 at 00:34
    Permalink

    Voi hellan lettanen sentään..samassa kokouksessa ihan tuomittiin vihapuhe, pulla mössöä pojille!

    Reply
  • 8.9.2017 at 00:56
    Permalink

    Siinähän nuhtelee, mielipiteen ilmaus ei ole vihapuhetta. Varsinkaan kun FAKTAT tukevat sitä.

    Reply
  • 8.9.2017 at 01:56
    Permalink

    Laura paikkasi hienosti sen että joutui laittamaan eilen nimensä meidän kantasuomalaisten sananvapautta rajoittavaan paperiin -tavallaan pakon edessä, yksin oleminen noin sekopäisen porukan keskellä on jo suoritus sinällään. Nostan tästä hattua -itseltä saattaisi päästä vihapuhe tai pahimmillaan jopa kiihotus.

    -Huhtasaarta lukuunottamatta suosittelen työntämään sen julistuksenne vapaasti valitsemaanne ruumiinaukkoon. Siinä samalla jokainen virallisen mielipiteen edustaja voi hiljaa mielessään miettiä miten helvetin irvokkaalta tuollaisen lippulappusen julkistaminen tavalliselle suomalaiselle näyttää? -tosin eihän tämäKÄÄN teiltä onnistu koska kellään teistä ei ole mitään käsitystä kyseisestä asiasta -teidän päivittäisiin tehtäviin kuuluu etuisuuksien haaliminen omalle lähipiirille ja kaikkiin suuntiin mielistely… korrektia käyttäytymistä puhetta unohtamatta.

    Juuri tästä syystä päätökset, ainakin ne joista meille tavallisille suomalaisille voisi olla hyötyä, jäävät järjestelmällisesti tekemättä. Täällä rahvaan puolella on varsin yleisesä tiedossa sekin ettei teillä kovin kattavaa päätäntävaltaa edes ole muuta kuin paperilla -suuret, suomen tulevaisuuteen oleellisesti vaikuttavat päätökset tehdään muualla ja teidän tehtävänä on pakkosyöttää ne meille. Ja koska ne ovat POIKKEUKSETTA haitallisia tälle maalle niiden perusteluun pitää käyttää valeh..siis tarkoitan muunneltua totuutta. En ala niitä nyt tähän listaamaan koska jokainen teistä muistaa itse mitä on tullut sanottua…eikö vaan?

    Palataan vielä tuohon illan tärkeimpään(?) aiheeseen eli puolta suomea riivaavaan VIHAPUHEESEEN joka on jostain selittämättömästä syystä ottanut ennen niin kovin rauhalliset suomalaiset valtaansa ja levinnyt kaikkialle maahan. Olen omin korvin kuullut jopa vanhusten vihapuhuvan keskenään! Tilanne on siis riistäytynyt täysin hallinnasta -se on kaikkialla! Mistä tämä suomea repivä epidemia oikein sai alkunsa? Itse sain ensimmäiset havainnot laajamittaisemmasta vihapuheesta 2015 vuoden kesällä mutta varsinainen räjähdys tapahtui alkusyksystä, aika tarkasti kaksi vuotta taaksepäin. Uskon vahvasti (ja siitä on muutama myös muutama todiste) että vihapuhe pääsi livahtamaan suomeen sotaa ja vainoa pakenevien lasten joukkoon ovelasti soluttautuneena? Näin kenties pääsi käymään äärimmäisen huolellisesta rajavalvonnasta huolimatta. Siitä siis alkoi vihapuheen hallitsematon leviäminen ja peli tuntui jo menetetyltä kunnes arvoisat päättäjämme ryhdikkäällä päätöksellä pelastivat epätoivoiselta vaikuttaneen tilanteen -perisuomalaisella yhteishengellä, itseään säästämättä he loivat vastalääkkeen vihapuheelle. Eikä siinä vielä kaikki -sama JULKILAUSUMA tehoaa myös toiseen, viimeaikoina yleistyneeseen kansantautiin -rasismiin!

    Meillä on taas mahdollisuus tulla hyviksi ihmisiksi! Kiitos siitä kuuluu viisaille ja oikeudenmukaisille päättäjille!

    -Ei mulla muuta-

    Reply
  • 8.9.2017 at 02:51
    Permalink

    Sipilä on itse pihalla. Tyypiltä menee puurot ja vellit sekaisin. Eduskunnassa jokaisella kansanedustajalla on oikeus käsitellä haasteellisia ilmiötä vaikka joku siitä loukkaantuisikin. Miten ihmeessä niistä siellä voi edes puhua jos noudatetaan tuota poliittista korrektiutta.

    Kyllä tuon kaikki siellä eduskunnassa tietävät mutta kun vihapuhe.

    Asia on hieman toinen blogeissa ja muissa sanomisissa varsinaisen kansanedustajan työn ulkopuolella. On syytä olla varovainen koska tahattomia ja tahallisia väärinymmärtäjiä löytyy joka suunnasta.

    Reply
  • 8.9.2017 at 05:09
    Permalink

    Sipilä tunttu olevan vieläkin shokissa änkytyksestä päätellen. Onko osakekurssit vieneet miljoonia vai mistä lie johtuu. Persujen suunta on oikea, sitähän nuo kannatusluvut näyttävät. Demarit taas syyttelevät toisiaan ja ihmettelvät kannatuslukujen laskua, idiootit kun eivät ymmärrä että suomalaiset eivät halua sitä mokutuslinjaa mitä sossuilla on tarjolla. Tuo vihapuhe mantar on kääntynyt itseään vastaan. Miksi kaikki mistä on erimieltä on vihapuhetta. Joka tuutista tulee informaatiovaikuttamiseta, jopa foliohatut jäävät toiseksi. Todella vainoharhaista touhua. Mutta valtaapitävien sätkyttelyä on kiva seurata ja missä paniikissa ovat kun ihmiset ovat alkaneet ajatella omilla aivoilla, ei tosin kaikki.

    Reply
  • 8.9.2017 at 07:01
    Permalink

    Jokainen presidenttiehdokas ja jokainen kansan(omaa napaa)edustaja joka ei tee selvää eroa haittamaahanmuuton ja hyötymaahanmuuton välillä on mätä sisältä – maanpetturi.

    Haittamaahanmuutto on sitä mitä Suomi on kokenut vyörynä vuodesta 2015 kun tänne tunkeutui kymmeniä tuhansia loisivia ählämeitä ja neekereitä Ruotsin puolelta. Nämä pääosin muhamettilaiset syöttöporsaat ovat taakka ja suuri turvallisuusuhka Suomelle. Niitä ei Suomi neito halua tänne raiskaamaan ja ryöstelemään. Nämä on poistettava maasta mahdollisimman nopeasti.

    Hyötymaahanmuutto on sitä kun Suomeen saapuu koulutettu henkilö esim. Sveitsistä, Norjasta, Islannista, Japanista tai muusta sellaisesta maasta jossa on sivistystä, kulttuuria ja oikeusvaltio ja jossa on sananvapaus ja ihmisoikeudet; tämä kaikki heijastuu tästä henkilöstä positiivisella tavalla. Hän osallistuu maassa maan tavalla omalla panoksellaan yhteiskunnan ylläpitoon, Tämä henkilö ei vaadi muuttamaan lakeja ja tapoja, vaan alkaa heti ensimmäisestä hetkestä elämään uudessa isäntämaassa niiden tapojen ja lakien mukaan jotka siellä ovat voimassa.

    Jokainen ehdokas joka ei tee eroa haittamaahanmuuton ja hyötymaahanmuuton välillä ja sellainen ehdokas joka jollain tavalla kannattaa tai puoltaa haittamaahanmuuttoa – he ovat maanpettureita!

    Reply
  • 8.9.2017 at 08:34
    Permalink

    Sipilä taitaa suhmuroida terroristien pussiin. Ettei hänellä olisi jo korkeakin asema ISIS järjestössä?

    Reply
  • 8.9.2017 at 12:44
    Permalink

    Hyvä Laura! Puola ja Unkari on jo oikealla tiellä.

    Reply
  • 8.9.2017 at 20:28
    Permalink

    Kolmas maailmansota ovella kun nämä äärioikeistolaiset meitä sinne johdattaa! Venäjä, Puola, Unkari, Itävalta ja Turkki
    maailmanrauhan pahimmat häiriköt.

    Reply
  • 9.9.2017 at 03:37
    Permalink

    Koraani on täynnä vihakirjoitusta, joka yllyttää muslimeita vääräuskoisten tappamiseen, jopa Ylen ohjelmassa suomalainen maahanmuuttaja kertoi suoraan, että Koraanin mukaan homoseksuaalit pitää tappaa. Koraanin vihakirjoitusten ja imaamien puheiden vuoksi muslimit terrorisoivat ja raiskaavat vääräuskoisia, mutta näyttää siltä, että totuuden näkeminen Suomessa on suurin rikos.

    Reply
  • 27.1.2018 at 19:33
    Permalink

    Hyvä Laura, rohkea nainen !!!
    Toisin kuin muut paskahousut, omanedunajajat ja maanpetturit eduskunnassa.
    Valitettavasti Suomessa on vieläkin äänestäjiä jotka äänestävät vain sillä perusteella että äänestyskäyttäytymisellään haluavat kuulua mukamas parempien joukkoon, Suomen kohtalosta välittämättä.
    Ruotsia parempaa esimerkkiä ei voisi olla, mutta siitä ei välitetä.
    Kusevat jopa itseään silmään, ääliöt.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.