Facebook alkaa parittaa käyttäjiään – Mallia Tinderistä

Facebook on kaikessa hiljaisuudessa kehittänyt palveluunsa uuden ominaisuuden, joka on kuin suoraan treffipalvelu Tinderistä.

Facebook on alkanut kyselemään käyttäjiltään, haluavatko he tavata tiettyjä ystäviään. Jos kumpikin osapuoli vastaa myöntävästi, tule heistä pari eli ”match”, jolloin Facebook kehottaa aloittamaan ”osuman” kanssa keskustelun Messenger-sovelluksessa.

The Independent -lehden mukaan ei ole vielä varmaa, onko uuden toiminnon tarkoituksena yhdistää ihmisiä romanttisessa mielessä vai onko kyse pelkästään tavoitteesta tuoda ihmisiä yhteen tapaamisten merkeissa.

Sovellusta on tähän asti testattu pienellä porukalla Uudessa-Seelannissa ja Kanadan Torontossa.

– Ihmiset usein käyttävät Facebookia tehdäkseen suunnitelmia ystäviensä kanssa, joten teemme pienen testin tehdäksemme tapaamiset helpommaksi. Odotamme ihmisten palautetta, Facebookin tiedottaja valaisee asiaa.

Facebook on vuosien mittaan kopioinut muidenkin sovellusten, kuten Snapchatin ja Twitterin, ominaisuuksia omaan palveluunsa.

Lähde: The Independent

3 thoughts on “Facebook alkaa parittaa käyttäjiään – Mallia Tinderistä

  • 10.9.2017 at 17:31
    Permalink

    Face erikoistuu ettiin värillisille matuille vaaleita naisia.

    Reply
  • 10.9.2017 at 21:42
    Permalink

    Zuckerheimerin jutkun naamakirja on paska kasa, kuten Googlet ja muut firmat, jotka juutalaiset omistavat. Nämä koronkiskurit ja valkoisen rodun viholliset ovat todistettavasti mm. ns. EU -Rabin suulla kehoittanut juutalaisia ja muslimia yhteiseen taistoon kansallismielisä vastaan. Eli meitä tavallisia eurooppalaisia ihmisiä, jotka leimataan natseiksi, äärioikeistolaisiksi, fasisteiksi, Ku Klux Klanin jäseniksi, rasisteiksi, antiseministeiksi ja ties miksi vain siksi, että meillä ei muka olisi oikeutta tuntea isänmaallisuutta ja tahtoa säilyttää oma kulttuuri sekä elämäntapa elää ja kasvaa homogeenisinä yhteiskuntina, jotka ovat vapaat monikulttuurisuuden ”ihanuuksista”, joista on lukuisia karvaisevia esimerkkejä jo Suomessakin märän tiskirätin tavoin kasvoille lyöneenä. Puhumattakaan siitä, mitä Ruotsissa ja muussa Euroopassa on jo tapahtunut tämän hulluuden kourissa joka on jatkunut vuosikymmeniä. Lopuksi valaiseva kysymys: Kuinka monta jihadistista terrori-iskua on tapahtunut Puolassa ja Unkarissa?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.