Näkökulma: Vihapuhehysteria vallannut Suomen – mistä tämä johtuu?

Hallitus ja eduskunta ovat julistaneet vihapuheesta liikuttavan yhdenmielisen kannanoton. Kaikki ulvoo kuorossa vihapuheesta ja se on pahinta, mitä Suomessa tapahtuu tällä hetkellä, jos päättäjiämme on uskominen. Unohtuuko heiltä sittenkin jotakin? Suomessa on mahdollistettu päättäjien toimesta terrori-iskut. Unohtuiko tällainen pieni asia?

Olisko Turun terrori-iskut estetty rajakontrollilla? Väitän, että olisi. Iskun tekijä on tullut maahan 17-vuotiaana turvapaikanhakijana, eikä ole edes yritetty selvittää hänen oikeaa henkilöllisyyttä ja ikää. Vasta sitten alettiin etsimään hänestä tietoa, kun hän oli tappanut kaksi ihmistä ja haavoittanut useita. Miten hallituksen jäsenet voivat nukkua yönsä tietäen, että ovat mahdollistaneet tämän kaiken välinpitämättömyydellään kansalaisiaan kohtaan ja asettaen heidät alttiiksi terrori-iskuille?

Vihapuhujat, rasistit tai natsit ”huutavat” kilpaa, että emme halua altistua kuoleman vaaralle toreilla, yleisötapahtumissa jne.. Niin siis heistä ketä tätä ei halua tulee vihapuhujia, rasisteja, natseja. Mikä tässä ajattelusta tekee tuomitsevaa, kun et halua terrori-iskuja tapahtuvan?

Koska Hallitus ja eduskunta alkaa keskittymään kansalaisten turvaamiseen?

Voitaisiinko alkuun vaikka selvittää ketä meidän maahamme on tulossa ja millä aikein? Lopettakaa se vihapuheen jankuttaminen ja keskittykää ihmishenkien pelastamiseen. Olisiko se paras lääke vihapuheen hillitsemiseen? Te ette voi päästää tänne terroristeja ns. punastamattoa pitkin. Isis kiihottaa kiihtyvissä määrin uusiin raaempiin iskuihin Euroopassa ja silti me vain päästämme terroristit suoraan maahamme ”turvapaikanhakijoina”. Onko se rasismia tai vihapuhetta, kun haluamme tietää ketä maahamme tulee tai estää terroristien tulon maahamme.

Päättäjämme ovat kaikki todenneet ettei Turun terrori-isku ole todennäköisesti viimeinen, mutta silti he ehdointahdoin altistavat kansalaisia vaaraan päästämällä maahamme ihmisiä ilman minkäänlaista uskottavaa kontrollia. Tämä todistettiin jo Turun iskujen tekijän kohdalla.

Virkamiehet ja mediat suorastaan valehtelevat kansalaisille. Vuosi sitten sisäministeriön Päivi Nerg kertoi Ylen ohjelmassa noin miljoonalle katsojalle, että he tietävät jokaisen tulijan taustat. Tänä päivänä sama ihminen kertoo, että on mahdotonta tietää kaikien taustoja. Miksi me sallimme tämän valehtelun heiltä joiden pitäisi meitä suojella.

Olen äärimmäisen pahoillani Turun iskujen uhrien omaisten puolesta. Päättäjämme eivät salli kansalaisten olla vihaisia siitä, kun maassamme tapetaan viattomia ihmisiä. Ainoastaan puhutaan vihapuheesta, mitä he näkevät joka puolella. Olisiko nyt jo aika myöntää tosiasiat, että turvapaikanhakijoiden joukossa tulee maahamme myös terroristeja, ja alkaa tarvittaviin toimenpiteisiin.

Turun terrori-iskujen jälkeen olemme saaneet kuulla miten vankiloissa on esim. riemuittu terrori-iskusta. Minulla ainakin herää kysymys, että miksi he riemuitsevat siitä kun viattomia ihmisiä on tapettu ja haavoitettu? Riemuitsitko sinä, kun kuulit iskujen tapahtuvan? Minä en! Haluammeko me todella näitä ihmisiä tänne, jotka riemuitsevat maassamme tapahtuvista terrori-iskuista?

Mitä pitää vielä tapahtua, että päättäjämme alkavat vihdoinkin ottamaan uhan tosissaan.

Lukijan kynästä

Katso myös:

13 thoughts on “Näkökulma: Vihapuhehysteria vallannut Suomen – mistä tämä johtuu?

  • 10.9.2017 at 11:06
    Permalink

    Tämä johtunee siitä että Suomessa on pieni joukko ihmisiä jotka vihastuvat siitä kun toiset puhuvat totuuden sanoja. Ennen vanhaa sanottiin että valehtelijat suuttuvat, nykyisin että se koira älähtää. Loppujen lopuksi on kyse siitä että tämä pieni joukko ihmisiä tuntee ylemmyyttä muita vertaisiaan kohtaan ja sillä on vallan lisäksi pelissä raha. Ansaintamahdllisuudet ja sijoitukset romahtavat kuin korttitalo jos ihmiset saavat puhua tosiasioista kaduilla ja keskustella niistä. Tällainen avoin keskustelu tuo ilmoille väärinkäytökset ja petokset sekä tämän pienen ihmisryhmän lyhytnäköisyyden ja tyhmyyden. Siksi se on kiellettävä.

    Ja se kielletään ”vihapuheena”, koska tämä pieni ryhmä tuntee sisällään vihaa kun kuulee tällaista puhetta.

    Reply
  • 10.9.2017 at 11:44
    Permalink

    Lainaus: ”Mitä pitää vielä tapahtua, että päättäjämme alkavat vihdoinkin ottamaan uhan tosissaan.”

    Manchesterissa räjäytettiin pommi lasten seassa jossa silpoutui lukuisia pieniä englantilaislapsia, eikä mitään ruvettu tekemään, eikä aiota ruveta tekemäänkään. terroriteko lähinnä vaiettiin vaivaantuneesti. Mihinkään tekoihin tai tappamisiin EI TULLA REAGOIMAAN tulevaisuudessa mitenkään, paitsi valehtelemalla sinulle että jotain oltaisiin tekemässä…

    On oma syysi että olet valkoihoinen suomalainen ihminen, siis uudesta maailmasta ”poistettavien” listalla. Jos haluat että jälkeläisesi ja heidän jälkeläisensä tulevat voimaan hyvin ja selviytymään pitkälle tulevaisuuteen, kannattaa bastardisoida (neekeröidä?) perimäsi ja sukusi afrikkalaisen ihmisen kanssa, että lapsesi saa tumman suojavärin ja typerän mielenlaadun. Tätä tulevaisuuden hyötyeläimiltä (=Goyim) tullaan vaatimaan. Valkoinen, älykäs ihminen on Ruhtinaillemme ainoa ja suurin uhka, joka tullaan poistamaan pelistä tälläkertaa lopullisesti. Typerä eläin (=Goyim) vieläpä itse ajaa omaa tuhoutumistaan, kun sille on pikkuhiljaa yliopistoja hyväksikäyttäen vuosikymmeniä syötetty harhaoppeja ja disinformaatiota, kätevää todentotta!

    Ei ole mitään erityistä tapahtumaa tai uhrimäärää, joka pysäyttäisi tai edes hidastaisi ”päättäjiämme” muokkaamasta maatamme globaalin illuusion mukaiseksi saastapesäksi. Väestö tullaan muuttamaan ruskeanväriseksi, typeräksi, historiattomaksi ja kulttuurittomaksi helposti aivopestäväksi biomassaksi, jota on helppo työstää. Halusit tai et, sinulta ei tulla mielipiteitä kysymään, EI varsinkaan vaaliuurnilla.

    Reply
  • 10.9.2017 at 11:53
    Permalink

    Suomen edesvastuuttomat kansankusettajat päättäjät ovat itse kansankiihottajia suomen kansaa kohtaan kun hyväksyvät viattoman äidin ja muitten naisten ja vanhusten ja lasten murhat ja raiskaamiset eivät edes puhu näistä asioista ja vainoavat niitä jotka puhuu suomalaisten murhista ja raiskaamisista ja pahoinpitelyistä tämmönen reaktio ei ole normaalia vaan sairasta siksi nämä murhiin ja raiskauksiin ja pahoinpitelyihin osalliset edesvastuuttomat kansankusettaja päättäjät ja suomen hallitus eduskunnassa on erotettava ihmisyyttä vastaan rikosten hyväksymisestä heti ilman selityksiä piste

    Reply
    • 10.9.2017 at 12:17
      Permalink

      Samat ihmiset tulevat päättämään asioista ensi-, sitä seuraavien ja kaikkien tulevaisuuden vaalien jälkeen eläkeikäänsä asti. Siihen kannattaa totutella, että näet Orpo-Petterin ja rahapaalia Saatanan synagogassaan palvovan Sipilän naaman TV:stä olohuoneessasi vielä montakymmentä vuotta. He ovat liian hyödyllisiä rahallisesti monille taustallaan oleville ihmisille, jotta heitä kannattaisi kierrättää politiikan ja suojatyövirkojen välillä.

      Initaatioretki EKP-haarakonttoriin toki on varsinkin Kokoomuskonnien suosiossa, koska muutaman vuoden hyvinpalkittu lepoloma tulee kyllä kaikesta näyttelemisestä ja kulissien ylläpidosta monelle kokoomuksen monilahjattomuudelle tarpeeseen. Sitten taas jaksaa valehdella muutamia vuosia vakuuttavasti(esim. Vapaavuori & Stubb vaihtokauppa EKP:ssä, toinen lepää, toinen palaa…).

      Nauti ammattipoliitikoiden kädenjäljestä, sillä he eivät tule katoamaan olohuoneestasi 😉

      Reply
  • 10.9.2017 at 12:31
    Permalink

    Valtaapitäville ruskeakielisille EUnukeille on tärkeää, että EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman toteutus etenee, ks.
    ”EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat.”,
    http://mvlehti.net/2015/08/26/lukija-eun-isa-kreivi-richard-coudenhove-kalergi/

    Jotkut pääsevät palkkioksi politrukin virkaan Brysselin lihapatojen äärelle, toiset jotain muuta tavoittelemaansa.

    Reply
    • 10.9.2017 at 12:46
      Permalink

      Todentotta, kaikki mukanaolevat hyötyvät rahallisesti erittäin hyvin mukanaolostaan. Joku mukavan turha kokoustamisvirka €U:sta, jossa vaikka 29 000€/KK rahana, autot, osterit, asunnot, lasten yksityiskoulut, turvamiehet, ulkomaanmatkat ja kaikki muu kivasti kaupanpäälle! Mitä merkitsee tämän rinnalla suomalainen loskassa laahustava ihminen, joka miettii saisiko taskussa pyörivillä kolikoilla sekä leivän, että hieman luksusta elämään eli vielä kahvipaketin sen lisäksi?

      EI YHTÄÄN MITÄÄN, mahdollista numeroa äänestyslapussa lukuunottamatta, jonka jälkeen moinen saasta voidaan taas muutamaksi vuodeksi unohtaa. Ja toki nauttia kosmopoliittisesta elämäntavasta, palloilusta €U -virkojen ja hyväksikäytettävän kotimaan välillä. Sinä tietenkin maksat koko lystin ja jopa puvut näiden ammattivalehtelijoiden päällä! 😀

      Reply
  • 10.9.2017 at 13:50
    Permalink

    Suomi ja Eurooppa tarvitsevat vielä monta veristä itsemurhaiskua, sellaisia että ruumiita tulee oikein roppakaupalla. Ehkä sitten herätään todellisuuteen. Myös uskovaiset pois päättäviltä paikoilta koska heillä ei ole rationaalista kykyä hoitaa yhteisiä asioita. On huomattu että kun tarvitaan todellista johtajuutta kriiseissä, silloin pää pettää ja aletaan laskettelemaan raamatun lainauksia ja höpö juttuja.

    Reply
    • 10.9.2017 at 17:03
      Permalink

      Ei herätä. Miksei? Koska he ovat jo hereillä ja tämä on tarkoituskin, siksi. Angela Merkelin omin sanoin Saksan terrori-iskun jälkeen: Suunnitelmaa jatketaan, tapahtui mitä tahansa.

      Vaikka Saksassa tapahtuisi terrori-isku, jossa kuolee 5000 saksalaista, ei se aiheuta muutoksia, saattaa toki hieman hidastaa tilapäisesti, mutta etnisen Saksan tuho viedään loppuun joka tapauksessa. Ihan hyvähän se heille onkin, että Ruhtinaat saavat etnisiä saksalaisia pois tieltä änkyröimästä jos eivät itse tajua sulautua ja muuttua mulateiksi. Tuhoutumaanhan saksalaiset (kuten suomalaisetkin) suuren suunnitelman päätteeksi tulevat lopulta kuitenkin, miksei sitten Lähi-Itäläisten terrorissa? Yhdentekevää, miten kantaväestö raivataan pois tieltä, parittamalla niitä viidakko-/tai aavikkoneekerien kanssa tai tappamalla, sama lopputulos.

      Reply
  • 10.9.2017 at 14:35
    Permalink

    Kuhan rappareita jutkut käskeneet aiheuttaa kaaosta jolla peitetään velkaperusteisen juutalaisen rahajärjestelmän romahdus tai tarkoituksen mukainen romahduttinen että saadaan luotua mailman hallitus totaalinen jutku tyrannia. Tuotanto on siirretty tarkoituksella itään kun valkoisten maat halutaan tuhota tarkoituksella ja kansallisvaltiot että rodun sekotuksella saataisiin yksi paska kansa jota on helppo hallita. VEROJEN MAKSU ON MAANPETOS KAIKKI JOTKA LÖYDÄTTE VEROTTOMIA TÖITÄ OTTAKAA HETI JOS ETTE HALUA RAHOITTAA OMAN MAANNE RAISKAUSTA.

    KANSAN VIKA TÄYSIN KATSOKAA PEILIIN. JA JUSSI HALLA AHO ON VITUN ROTTA HUHTASAAREN KANSSA. VIKA JUUTALAISESSA RAHAJÖRJESTELMÄSSÄ JOKA ANTAA LOPUTTOMAN VALLAN OHJAILLA MAANPETTUREITA YMPÄRI EUROOPPAA.

    Reply
  • 10.9.2017 at 17:18
    Permalink

    Johtuu siitä että totuuden sanat on joku viisas kääntänyt vihaksi. No joo, onhan tuo Suomen Hallitus varmaankin käärmeissään siitä että jotkut vielä puhuvat totta.

    Reply
  • 10.9.2017 at 20:01
    Permalink

    ”Mitä pitää vielä tapahtua, että päättäjämme alkavat vihdoinkin ottamaan uhan tosissaan.”

    No, mutta… päättäjäthän ottavat jo kokemansa uhan tosissaan, Ovat valjastaneet suuren joukon poliiseja vahtimaan kansalaisten suita ja pelottelemaan syytteillä, jos ei ole hallituksen mieliksi puheissaan.

    Reply
  • 15.9.2017 at 20:06
    Permalink

    Ai että mistä johtuu???
    Olin aivan varma ettei huonompaa pääministeriä kuin J. Katainen voi maahamme tulla.
    Olin väärässä.
    Toinen toistaan tomppelimpia poliitikkoja ja virkamiehiä Suomessa, varsinaisia pellejä, sitten ihmettelevät ihmisten vihastumista!
    Ovat EU:n eliitin ja pankkien talutushihnassa, täysin mätää kaikki!
    Hieno isänmaamme tärvellään ja kansallisomaisuutemme myydään.
    Olisii kirveellä töitä niinkuin sanotaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.