Vasemmistonuoret markkinoivat anti-semitististä palestiina-kampanjaa

Vasemmistonuorten palestiina-kampanja on International Holocaust Remembrance Alliancen (IHRA) määritelmän mukaan anti-semitistinen. Esimerkiksi Iso-Britannian ratifioima määritelmä anti-semitismille pitää sisällään muun muassa kaikenlaisen Israelin vastaisille ryhmille kohdennetun avun, markkinoinnin tai puolestapuhumisen.

Kampanjan facebook-sivuilla kerrotaan sen tarkoituksen olevan mm. palestiinan asioista tiedottaminen ja tapahtumien järjestäminen tämän toteuttamiseksi. Se myös kertoo kampanjan saavan ulkoministeriöltä avustusta Palestiinassa olevalle kehitysyhteistyöhankkeelle. Kampanjan facebook-sivuilla on julkaistu pääasiassa Israelin vastaista materiaalia.

Anti-semitismiä on yleisesti pidetty yhtenä rasismin muotona. IHRAn määrittelemässä anti-semitismissä rasismia on myöskin esimerkiksi juutalaisten kärsimysten vertaaminen muiden kansojen kärsimyksiin tai Israelin valtion kutsuminen fasistiseksi. Luonnollisesti määritelmä tuomitsee myöskin holokaustin kaikentasoisen kyseenalaistamisen. Esimerkiksi Saksassa anti-semitismistä voi saada jopa viiden vuoden vankeustuomion.

Lähde: Israel national newsVasemmistonuoret

15 thoughts on “Vasemmistonuoret markkinoivat anti-semitististä palestiina-kampanjaa

  • 10.9.2017 at 19:56
    Permalink

    Niin, onko sellaisia älykköjä paikalla, joille äärivasemmiston ja natsien ero olisi selvä? Minusta niiden ajatuksilla ei ainakaan tuhoilla ole paljoakaan eroa

    Reply
    • 10.9.2017 at 22:16
      Permalink

      Israel EI ole mikään pyhä maa/valtio joka on kaiken kritiikin ja boikotoinnin yläpuolella. Ei todellakaan. Päinvastoin kaikki kansallismieliset boikotoivat Israelia ja sen sortopolitiikkaa lähi-idässä.

      ”natseja” Euroopassa on esim Vastarintaliike, Kultainen Aamunkoitto, Casapound ja Der Dritte Weg -> jos pienillä aivoillasi luulet jotenkin näiden olevan samaa kuin vasemmisto/antifa jne niin olet sekaisin.

      Reply
    • 11.9.2017 at 08:54
      Permalink

      Neuvostoliiton hajotessa kuulin parin venäläisen mielipiteen asiasta. Kansallissosialismin ja neuvostokommunismin ainoa ero oli kuulemma siinä, että kansallissosialismi rajasi ihmiskäsitykseensä vain oman kansansa tietyt rodulliset ominaisuudet täyttävän osan. Neuvostokommunismi taas oli kansainvälinen luonteeltaan, antaen ihmisarvon ainoastaan niille, joilla oli aatteen palo. Kumpikin yhtä raakaa totalitääristä sosialismia, mutta toisessa ihmisen määritteli rotu ja toisessa pelkkä fanaattisuus.

      Reply
  • 10.9.2017 at 20:24
    Permalink

    Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä ketä ei saa arvostella, tai jotain sinne päin sanoi Voltaire.

    Reply
  • 10.9.2017 at 22:42
    Permalink

    Vähiten typerää mitä vasemmistolta voi odottaa. Judet ei ole mikään suojeltu kohde – niiden tekemisiä saa arvostella aivan niinkuin muidenkin.

    Reply
  • 10.9.2017 at 23:13
    Permalink

    Miten niin ei ole samaa,kansallisSOSIALISMI…totalitarismi on totalitarismia.

    Reply
    • 10.9.2017 at 23:47
      Permalink

      ”nyyh nyyh byhyy totalitarismi ja diktatuuri sniis sniis…” Voi pojat, eli toisinsanoen sanot että kun Aatun joukot taistelivat kirjaimellisesti vuosia vallasta Saksassa aikoinaan kommunisteja vastaan niin he olivat kaikki yhtä ja samaa. Mieti vähän uuno…

      ”länsimainen demokratia” ja kommunismi = diktatuuri
      Kansallissosialismi ja nationalismi = hierarkia

      Reply
  • 11.9.2017 at 01:08
    Permalink

    kansallisSOSIALISTIT vs kommarit…punaisella värillä vain vivahde-ero.äärivasemmistoa kaikki tyynni.isänmaallisuus ja nationalismi vs äärilaita-

    Reply
  • 11.9.2017 at 01:56
    Permalink

    Aatu vastusti kommarien kansainvälistä ideologiaa ja kehitti kansallisen versionsa.Joka tapauksessa sosialismi on sosialismia,oli se kansallista tai sitten kansainvälistä luonteeltaan.Eli Saksassa tapeltiin vallasta sosialistien kesken.Täsmällisempi yhtälö verrattuna tuohon ylläolevaan voisi olla vaikkapa:Natonalismi+patriotismi vs ääriliikkeet.

    Reply
    • 11.9.2017 at 13:29
      Permalink

      Aatu vastusti paljon muutakin. Lisäksi kaikki kommunistiagitaattorit ja ideologit olivat juutalaisia niin venäjällä kuin saksassakin.

      Tämä termi ”ääriliike” on tullut vasta hiljattain ja esimerkiksi täällä suomessa sitä sanaa käytetään kun puhutaan islamistiterroristeista JA eritasoisista kansallismielisistä liikkeistä jonka tarkoitus on vetää joitain autistisia johtopäätelmiä niiden välille. Joten koko termi on roskaa ja näin ollen invalidi. Jo pelkästään maahanmuuton vastustaminen leimataan ”ääriliikkeeksi” tai ”ääriajatteluksi”. Valtamedian käyttämä epätoivoinen termi.

      Reply
  • 11.9.2017 at 03:12
    Permalink

    Youtube: Saga – snow fell

    Reply
  • 11.9.2017 at 07:42
    Permalink

    Nykysuomi paljasti karvansa. Israelin boikotointi ja Israelin vastaisten järjestöjen kampanjat ovat siis antisemitismiä, koska kovasti rautakoron alla olevan Britannian laki sanoo näin. Jopa juutalaisten kärsimysten vertaaminen muiden kärsimyksiin, kun joku rasistijärjestö näin sanoo. Ja sitten vielä suuren sionistigulagin Saksan lakia pidetään oikeana päälle. Uskaltaako tänne mitään kirjoittaa enää? Ilmaiannetaanko täällä ”natsit” Supolle?

    Reply
  • 11.9.2017 at 13:26
    Permalink

    Kansallissosialismi ja neuvostokommunismi kuuluvat molemmat historian tunkiolle. Niin paljon pahaa ovat molemmat aiheuttaneet, ettei niitä kumpaakaan kenenkään täysjärkisen pitäisi kaivata. Paitsi rotuoppi erottaa näitä kahta totalitaarista järjestelmää erilainen talousjärjestelmä.

    Reply
  • 11.9.2017 at 17:35
    Permalink

    Hah. Saman kolikon kaksi eri puolta ovat tietenkin USA:n ”liberalismi” ja kapitalismi sekä toisaalta kommunismi. Sen vuoksi Länsi ja NL ovatkin aina ymmärtäneet toisiaan niin hyvin. Sama taho pyöritti molempia saman tahon eduksi. Ne saivat aikaan pahaa. Ei kansallissosialismi.

    Mitä tulee aiheeseen, niin Israelissa on apartheidiä ja nyt on Talmudista tulossa koko maan laki. Silti siis useassa maassa todellakin saa syytteen rasismista, jos tämän sanoo ääneen tai samastaa Etelä-Afrikan apartheidiin, joka oli tosiasiassa paljon lievempää kuin ilmiöt Israelissa.

    Vasemmistolaiset lytätään täällä antisemitisteiksi, kun paljastavat rasismin rasistisessa Israelissa. Phui täklle lehdelle ja phui Länsimaille. Phui!

    Reply
    • 11.9.2017 at 21:21
      Permalink

      Hyvin sanottu. Täytyy myös lisätä että kun nykyään paljon viljellään hämärää käsitettä nimeltä ”länsimainen demokratia” niin mitä se edes tarkoittaa? Hinttareita kaduilla,tv:ssä,mainoksissa,elokuvissa,kouluissa,kaikkialla. Loputonta maahanmuuttoa afrikasta ja lähi-idästä. Valkoisten oman historian ja omien merkkimiesten demonisointi. EU… Siltä se käytännössä näyttää. Vittu mitä paskaa.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.