Ilja Janitskinin vangitsemisen uskomattomat taustat – Videohaastattelussa Janitskinin vaaliasiamies

Ilja Janitskinin vaaliasiamies Tiina Keskimäki kertoo Janitskinin vangitsemisen taustat. Keskimäki kertaa myös heidän matkansa kulun Andorraan, jossa he tapasivat Janitskinin vankilassa.

Haastattelussa tulee ilmi Andorran viranomaisten ja median  suhtautuminen Janitskinin tapaukseen. Keskimäki kertoo Suomen viranomaisten toimittaneen Andorraan  perustelut vangitsemiselle viime viikon lopulla,  mutta hän ei ole saanut nähdä perusteluita.

Tiina Keskimäki

Asiassa on paljon epäselviä yksityiskohtia, sillä viranomaiset eivät jostain syystä halua kertoa vangitsemisen perusteluita julkisuuteen.

Ilja Janitskinin vangitsemista ei ole juuri julkisuudessa käsitelty. Andorran virallinen uutiskanava teki uutisen tapauksesta, mutta Suomessa vallitsee asian ympärillä ”outo” hiljaisuus medioissa. Poliisi ei kerro mitään tapauksesta, eikä liioin media, miksi savuverho tapauksen ympärillä?

Katso Tiina Keskimäen haastattelu mainoksen alapuolelta.

18 thoughts on “Ilja Janitskinin vangitsemisen uskomattomat taustat – Videohaastattelussa Janitskinin vaaliasiamies

  • 11.9.2017 at 20:14
    Permalink

    Rikolliset vallanpitäjät vainoavat heidän rötöstensä paljastajaa ja vainoavathan he erityisesti siihen tarkoitukseen palkkaamansa Polpon ja suuren nettikyttäjoukon avulla muitakin KANTA-suomalaisia. Eikä sekään niille riitä, vaan he haluavat vielä laajentaa kyttäysmahdollisuuksiaan perustuslainvastaisella tiedustelulaki-muutoksella.

    Reply
  • 11.9.2017 at 20:45
    Permalink

    PolPo haluaa kiihkeesti Iljan suomeen pakkohoitoon.
    Ei mulla muuta.

    Reply
  • 11.9.2017 at 20:59
    Permalink

    MV-lehden paljastama osuus suomen korruptiosta on luokkaa 1%. Sillä määrällä ollaan saatu aikaiseksi näin helvetillinen vaino -jokainen voi miettiä hiljaa mielessään miten suurenluokan sikailusta kaikenkaikkiaan on kysymys… Tämän luulisi kiinnostavan JOKAISTA tähän maahan veroja maksavaa henkilöä sillä juuri SINÄ rahoitat tätä sairasta systeemiä.

    Reply
    • 11.9.2017 at 22:06
      Permalink

      1% luokkaa Suomen korruptiosta.. 🙂 ei vittu oikeesti te elätte jotain vitun leffa elämää.. olemme suomessa ei mexikossa.

      Reply
      • 12.9.2017 at 01:23
        Permalink

        Tätä paskakasaa ole kuin pikkuisen pinnasta pöyhäisty. Tavaraa riittää kun niihin vaan joku pääsee käsiksi.

        Reply
      • 12.9.2017 at 09:13
        Permalink

        Olisikin vain Meksiko, mutta kun tämä on korruptio-suomi.

        Reply
      • 12.9.2017 at 23:26
        Permalink

        Tsekkaapa nyt vaikkapa ainoastaan Juha Sipilän yritysten seikkailut, miten pumpataan valtion avustuksia konkurssikypsiin firmoihin. Piirissä pyörii koko ajan pieni porukka (4-5 henkeä). Juuri viikko kaksi sitten Pipilä antoi yhdelle näistä jonkun hillotolpan EU-viran. Että suomessa ei ole korruptiota, ei juu ole.

        Reply
  • 12.9.2017 at 08:02
    Permalink

    Janitskin on rikollinen, ei siitä mihinkään pääse.

    Reply
  • 12.9.2017 at 08:07
    Permalink

    Suomi ei tule pelkäämään mitään leimautumista Turkkiin. Kyllä tätä pidätysmääräystä käytetään juuri tällä tavalla EU-maissa. Asia vain valehdellaan eri asiaksi. Samalla tavalla EU on käyttänyt pidätysmääräystä toisinajattelijoita vastaan. Koko laki laadittiin juuri tätä varten. Ei mitään todellista terrorismia ja kansanmurhaajia, jotka muutenkin luovutetaan. Saksa on vaatinut jo holokaustin epäilijöitä ja Itävalta sai juuri Espanjasta Gerd Honsikin jo vuosia sitten. Hiljattain Espanjasta on luovutettu Günter Deckert ja muistaakseni muitakin. Kyseessä on vain holohoaxin paljastaminen ja totuuspuhe sekä kansallismielinen ja eliitin vastainen katsomus.

    Reply
  • 12.9.2017 at 08:09
    Permalink

    Koko Suomen 100-vuotisuuden juhlinta on ollut yhtä suvakkihomoilua sekin. Ei silloin mitään leimautumista pelätä, kun kyse on kommunistisesta identiteetistä, joka vielä halutaan opettaa kansalle varoittavien esimerkkien kanssa.

    Saanen myös muistuttaa, että persulienkin mukana säätämien ja täysin tukemien lakien mukaan maahanmuuttokritiikki, kansallissosialismin kannattaminen ja yleensä toisinajattelu ovat jo EU:n määritelmän mukaan terrorismia. Siis uusnatsien tarraliimailu on terrorismia, jos niissä on mamutuskriittinen viesti. Kaikki voidaan tulkita jo rikoksiksi.

    Reply
  • 12.9.2017 at 10:48
    Permalink

    Median vaikeneminen asiasta todistaa sen tosiasian että valtamedia on täysin Koruptoitunut ja sidoksissa eliittiin ja hyvävelijärjestelmään, Ajnkohtaisohjelmista on Suomessa tullut irvokkaita näytelmiä jota ohjaa ideologia, täydellinen hölmöys ja nihilismi. Myös Lainlaatijat ja syyttäjät syyllistyvät Suomessa käsittämättömään poliittiseen nihilismiin. Alpo Rusi pidätettiin aikoinaan poliittisista syistä täysin käsittämättömästi ja Lakien vastaisesti Suomessa.Nyt nämä syylliset muka torjuu pahaa ja puhuu kauniista Arvoista? Samaan aikaan Suomessa kielletään kansalaisilta perustuslaillisia oikeuksia oleskella julkisilla paikoilla ja järjestää pollittisia mielenilmauksia, myös kuvaamista on rajoitettu laittomasti, väittämällä että oikeat toimittajat saa vain kuvata? Presiskortti ei ole mikään Laillinen oikeutus kuvaamiselle julkisessa mielenilmauksessa, Pressikortti kertoo vain sen että kuulut Liittoon ja saat tiettyjä alennuksia eri paikoista, Suomen historiassa saa mennä todella kauas taakspäin että perustuslaillisia oikeusia on rajoitettu näin paljon. Polittikot ja Sisäministeri on ohjeistanut poliittisesti poliisin omaa kansaansa vastaan. Käsittämätömämpänä voi pitää sitä tosiasiaa että tavallisia perheenäitejä viedään kuulusteluihin nettikirjoitteluista? Mutta Pää-uutistenlukija saa trollata Faktaa julkisesti kenenkään siihen puuttumatta? ymmärtäisi edes hävetä, mutta ei. Ylikomisaario kyllä saa Loukata Terroristien uhrien omaisia yökaudet Twitterissä talousviisaiden kompatessa terroristeja kouluihin.Ylimielisyys korostuu näissä hölmöissä maailmanmatkaajissa jotka Ärettömässä tyhmyydessä ummistavat silmänsä todelliselle pahalle.

    Reply
  • 12.9.2017 at 11:53
    Permalink

    Onhan ne perustelut kerrottu vangitsemispäåtöksessä. On täysin normaalia että kuulusteluja pakoileva henkilö määrätään vangittavaksi. En ota kantaa Janitskinin syyllisyyteen mutta hän saisi asiansa selvitettyä kun
    tulisi Suomeen oikeuteen.

    Reply
  • 12.9.2017 at 12:24
    Permalink

    Haha…kabimettineuvosto (vapaamuurarit) näyttää mahtiaan ja polpo mädäntyneen oikeuslaitoksen kanssa tekee juuri, ja kaiken mitä kabinettineuvosto sikarit suussa haluaa ja keksii…
    ”miljardikoneisto pyörii kun paskaa kullaksi kiillotetaan”

    Reply
  • 12.9.2017 at 13:52
    Permalink

    Kyllähän se niin on, että jos henkilö jolla on auktoriteettia kehoittaa tai houkutella hyökkäämään tiettyä uskontoa harjoittavien ihmisten kimppuun vahingoittamistarkoituksessa on laitonta. Tulee se lukijalle tietoon mielipiteen tai ohjeen muodossa.
    Tästä päästään nopeasti siihen, että MV-lehden lukija hankkii koiran ja usuttaa sen muslimilapsen päälle aiheuttaen vakavia vammoja ja pysyviä traumoja.

    Rahankeräysrikoksesta mitään tuomiota ei tule mikäli annetulle rahalle saadaan vastinetta ( esimerkiksi mainittu kirjan toimitus ) koska silloin ei ole kyse rahankeräyksestä vaan myynnistä. Verothan Janitsk tilittää Espanjaan.

    Sitten virheellisesti kun väitetään ettei poliisi salaavan ja keksivän asioita niin todellusuudessahan poliisin täytyy noudattaa tuomioistuimen päätöstä pakkokeinoasian salassapidosta. Ilja Janitsk on tosin itse syyttänyt KRP:tä salattujen tietojen julkaisusta.

    Oikeudenkäynnistä sen verran, että Janitskin asianajaja Matti Nurmela sai siirrettyä oikeudenkäyntiä viime syksynä riittävästi, jotta pystyi täysin valmistautumaan oikeudenkäyntiin. Tuomioita tuli ja asiasta ei valitettu koska Ilja Janitsk oli tyytyväinen tuomioihin joista hänet on siis nyt kiinniotettu Andorrassa.

    Ilja Janitsk on OLLUT moottoripyöräkerho Bandidosissa ja hänet on tuomittu huumeiden käytöstä sekä neljästä pahoinpitelystä.

    Janitsk on myös onnistunut keräämään yrityksensä sivujen kautta kahden miljoonan suomalaisen Facebook profiilitiedot mukaanlukien osoitteita ja puhelinnumeroita. Näistä on vuotanut julkisuuteen

    Päihteistä Janitsk kertomansa mukaan pääsi eroon viime vuonna paettuaan velkojaan Espanjan Barceloonaan.

    Noh, poliittisesti olen kyllä hyvin samoilla linjoilla Janitskin kanssa, mutta ei saa tykätä liikaa ettei joudu itse koppiin…

    Reply
  • 12.9.2017 at 23:22
    Permalink

    Keskimäki on täysin pihalla faktoista. Ei rikoksesta epäilty itse saa päättää tuleeko hän kuulusteltavaksi. Janitskinia epäillään sen verran raskaista rikoksista että jos hän olisi tullut Suomeen, hänet olisi ehkä vangittu . Ei välttämättä muuten mutta hän selvästi välttelee oikeudenkäyntiä. Lisäksi hänet on jo aikaisemmin rikoksista tuomittu.

    Keskimäen kommentit epäillyistä rikoksista ja salaliittoteoriat ovat täysin kästtämättömiä. Vielä käsittämätömämpää on että joku porukka yrittää touhuilla häntä presidenttiehdokkaaksi. Mitään edellytyksiä presidentiksi hänellä ei todellakaan ole. Suomi saisi ensimmäisen presidenttinsä jolla on rikosrekisteri.

    Reply
    • 14.9.2017 at 06:49
      Permalink

      Näinä päivinä juuri kunnon ihmisillä on vihapuherikosrekisteri

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.