Oikeus vapautti yli 45 nettipetokseen epäillyt

Hämeen poliisilla on tutkittavana laaja nettipetosten sarja, jossa pariskunnan epäillään syyllistyneen yli 45 rikokseen. Uusia rikosilmoituksia tulee tällä hetkellä lähes päivittäin. Pariskunnan epäillään erehdyttäneen internetin myyntifoorumeilla asianomistajia lupaamalla myydä erilaisia tuotteita. Tuotteina on ollut puhelimia, äitiyspakkauksia ja tietokoneita. Kun asianomistajat ovat maksaneet kauppasumman epäiltyjen käytössä olleelle tilille, tuotetta ei ole toimitettu.

Toinen epäillyistä oli määrättynä matkustuskieltoon, jota hän rikkoi syyllistymällä jatkuvasti uusiin rikoksiin. Poliisi esitti perjantaina Kanta-Hämeen käräjäoikeudelle epäiltyjen vangitsemista jatkamisvaaran vuoksi sekä epäiltyjen rikoskierteen katkaisemiseksi. Käräjäoikeuden päätöksen mukaan vangitsemiselle ei ole perusteita, ja epäillyt vapautettiin.

Poliisi varoittaa netin kauppapaikoilla operoivista huijareista. Ostajien tulee varmistua tuotteen olemassaolosta ja toimittamisesta ennen tuotteen maksamista. Vain näin toimien on mahdollista käydä luotettavasti kauppaa netin välityksellä.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Oikeus vapautti yli 45 nettipetokseen epäillyt

  • 11.9.2017 at 12:00
    Permalink

    Suomen demlalainen ”oikeus”-laitos!

    Mitä on demla?
    ”Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

    Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

    Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.” – M a g n e e t t i m e d i a 14.11.2013

    Reply
  • 11.9.2017 at 17:36
    Permalink

    Edellinen kommentaattori kertoi kaiken oleellisen. Mitä tulee tähän ADHD tapaukseen Ruben Stilleriin. Hän on juutainen kulttuurimarxisti ja monikulttuurisuuden suuri ihailija ja kaiken suomalaisen sekä suomalaisuuden isänmaallisuuden, kuten myös elämäntavan, kulttuurin ja kristinuskon vannoutunut rienaaja, pilkkaaja, häpäisijä, päälle paskoja / kusija, vihollinen, valtiolipun henkinen tallaaja sekä tavallisten kunnollisten työteliäiden rauhantahtoisten vain oman elämänsä seppiä olevien ihmisten alaspäin katsoja eli kaikkea sitä, jollaisen kohtelun vain voi juutalainen talmud sionisti goyimille antaa.
    Stiller veti lähimenneisyydessä ”Pressiklubi” -ohjelmaa, jossa hän heti ohjelman aluksi rienasi , häpäisi ja pilkkasi meuhkaten kaikki suomalaisuuteen kuuluvat peruspiirteet ja hyveet alistaen ja rusentaen sen kulttuurimarxistien kommunistisen monikulttuurisuus -aatteen alle aina uskontoa myöten aivan kuten valkoisen rodun ”lopullista ratkaisua” kannattava rasisti ja vihapuhuja vain voi tehdä kaikessa mädättyneisyyden paatoksessaan.
    Mielestäni tämä ihmisjäte pitäisi karkottaa Suomesta Suomen kansalaisuuden menettäneenä pysyvästi. Jos hänet tavattattaisiin Suomen kamaralla vastoin hänelle määrättyä maahantulokieltoa. Hänet teloitetaan välittömästi ilman muodollisuuksi hirttämällä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.