Ruohonen-Lerner jatkaa aiemmista kommenteistaan huolimatta perussuomalaisena

Europarlamentaarikko Pirkko Ruohonen-Lerner on tänään ilmoittanut jatkavansa perussuomalaisten jäsenenä ja sitoutuvansa perussuomalaisiin arvoihin kuten on tehnyt monissa vaaleissa aiemminkin.

Kesäkuussa pidetyn perussuomalaisten puoluekokouksen dramaattisten puheenjohtajaäänestysten jälkeen Ruohonen-Lerner sanoi että mikäli hän olisi kansanedustaja, loikkaisi hän uusi vaihtoehto-, sittemmin sininen tulevaisuus-, sittemmin siniset-ryhmään.

Aiempia kommenttejaan hän perustelee saamillaan väärillä tiedoilla ja niiden pohjalta tehdyllä hätiköidyllä päätöksellä. Tänään hän on todennut että hänelle ei olisi korvaavaa puoluetta johon siirtyä ja että hän ei ymmärrä mikä on se konkreettinen ero sinisen tulevaisuuden ja perussuomalaisten välillä.

Lähde: YLE, IS

 

2 thoughts on “Ruohonen-Lerner jatkaa aiemmista kommenteistaan huolimatta perussuomalaisena

  • 12.9.2017 at 05:46
    Permalink

    Tuo myyrä on erotettava tai ”harjattava” kunnolla.Muistuttaa Soinin hillotolppa ajattelua, pitää kynsin hampain kiinni raha tolpastaan.

    Reply
  • 13.9.2017 at 09:52
    Permalink

    Jos ei ymmärrä, mikä on Perussuomalaisten ja Sinisten ero, niin pitäisi ymmärtää pysyä poissa kummastakin. Pike on aina mennyt sen mukaan, missä pääsee helpoiten läpi, puolueet ovat vaihtuilleet ennenkin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.