Tampereen henkirikos: Oletko nähnyt tätä miestä tai autoa CHS-413?

Poliisille tuli hälytys eilen sunnuntaina Tampereen Lielahdessa sijaitsevaan omakotitaloon, josta oli löytynyt kuollut nainen. Poliisin paikalla suorittamissa tutkimuksissa ilmeni, että kysymyksessä on henkirikos. Henkirikoksen uhri asui talossa. Hän on syntynyt vuonna 1972.

Sisä-Suomen poliisi Tampereella on jatkanut tiiviisti eilen sunnuntaina tietoon tulleen henkirikoksen tutkintaa. Esitutkinnassa on tullut esiin sellaisia seikkoja, joiden perusteella poliisi epäilee kuvassa olevalla miehellä olevan osuutta tekoon.

Esitutkinta jatkuu edelleen sekä kuulustelujen, teknisen tutkinnan että epäillyn etsinnän osalta. Poikkeuksellisesti poliisi julkaisee epäillyn kuvan hänen tavoittamisekseen. Poliisi kaipaa myös tietoja eilen etsintäkuulutetusta harmaasta MB 180B farmari henkilöautosta CHS-413. Poliisi pyytää havaintoja mainitusta autosta ja sillä liikkuvista henkilöistä.

Tiedot voi toimittaa lähimmälle poliisille tai numeroon 0295445890 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Lähde: Poliisi 1,2

One thought on “Tampereen henkirikos: Oletko nähnyt tätä miestä tai autoa CHS-413?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.