Belgialaiskaupungin pormestari murhattu

Mouscronin kaupungin pormestari Alfred Gadenne, 71, on löydetty kuolleena kotinsa läheiseltä hautausmaalta. Gadennen vaimo löysi miehensä kurkku auki viilletyn ruumiin maanantai-iltana.

Epäilty on ilmoittautunut itse poliisille ja on nyt vangittuna. Motiivi on poliisin mukaan epäselvä mutta tutkinta on kuitenkin ”tavallisen” rikospoliisin, ei terrorismi-yksikön käsissä.

Monet poliitikot ympäri Belgian ja Ranskan ovat lähettäneet surunvalittelunsa uhrin perheelle ja Mouscronin kaupungille.

Lähde: Dailymail

6 thoughts on “Belgialaiskaupungin pormestari murhattu

  • 12.9.2017 at 08:57
    Permalink

    Sellaista on muslimien puukkohippa! Jälleen ja edelleen.

    Reply
  • 12.9.2017 at 09:08
    Permalink

    Kun ei ollut näkijää niin ei tiedetä huudettiinko allahia avuksi. No, ehkä tämä osoittaa isokenkäisille että myös he ovat kansan kanssa samalla tasolla mitä tulee terrorismiin.

    Ja toisaalta, mitä muuta voisi odottaa kun katsoo mitä on tullut tehtyä viimeisten vuosien ja vuosikymmenten aikana.

    On muuten todella vähän uutisoitu juttu eurooppalaisissa medioissa. Eivät vissiin halua että muslimit saavat tästä uutta pontta alkaa terrorisoimaan politikkoja ja niiden perheitä.

    Reply
  • 12.9.2017 at 10:38
    Permalink

    Tästä juuri kirjoitin jonkun jutun yhteydessä. ”Silmäätekeviä”, poliitikoita, pankiireja pois päiviltä, seuraava Isiksen askel. Noiden teilaaminen ei juurikaan hätkäyttäisi tavallista kyykyettyä köyhää, mutta saisi aikaan melkoista säpinää valtaapitävissä.

    Reply
  • 12.9.2017 at 14:06
    Permalink

    Onko tietoa pormestarin puoluekannasta?

    Reply
  • 12.9.2017 at 17:45
    Permalink

    Puoluekanta oli eri mieltä muslimien uimahallivuoroista.

    Reply
  • 13.9.2017 at 01:14
    Permalink

    On muutenkin hämmentänyt muzulman terroristien logiikka, tosin ei se nyt tietysti ihan suuri ihme ole taikauskoisilta kiihkoilijoilta, mutta kuitenkin. Jos haluaisivat oikeasti ja nopeasti vaikuttaa esim länsimaiden läsnäoloon lähi-idässä tai esim. kostaa USA:n öljynhaku ja asetestaus reissut, olisi paljon tehokkaampaa, järkevämpää ja loogisempaa kohdistaa iskut länsimaiden poliittisiin vaikuttajiin ja heidän lähipiiriin.

    Nyt jostain ihmeen syystä lahtaavat täysin syyttömiä sivullisia joiden tappamisella eivät saavuta mitään, poliittinen eliittimme hevon vitut välittää uhreista jos ei liippaa liki, se on nähty.

    Voiko muzulmanitkaan olla niin tyhmiä?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.