Tampereen henkirikoksen epäilty on saatu kiinni

Poliisi julkaisi eilen kuvan henkilöstä, jota etsittiin Lielahdessa tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen.

Mies on tavoitettu Nummelasta, omakotitalosta Hurrintieltä eilen maanantaina illalla 23.20 aikaan. Myös etsitty ajoneuvo on saatu poliisin haltuun.

Tutkinta jatkuu muun muassa nyt tavoitetun henkilön kuulusteluilla. Tutkinnasta tiedotetaan seuraavan kerran, kun uutta kerrottavaa ilmenee.

Poliisi kiittää saamistaan lukuisista vihjeistä!

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Tampereen henkirikoksen epäilty on saatu kiinni

  • 12.9.2017 at 08:57
    Permalink

    Katsokaapas tämänkin henkilön silmäluomia. Ei jaksa nostaa niitä ylös asti. Liekkö aivoissa odotusajan alkoholivaurio josta silmäluomien ylösnostaminen on yksi merkki.

    Naisille sen verran varoituksen sanaa että jos mies ei normaalisti pidä silmiään auki kokonaan vaan ”puolitangossa” kuten tämä, niin ei kannata suunnitella suurempaa yhteistä tulevaisuutta. Sen verran on oltu käräjillä ja vietetty aikaa näiden henkilöiden kanssa, että normaali elämä ei heiltä onnistu. Hyvin monet ovat narsisteja mutta vielä surempi osa on despootteja tai sosiopaatteja.

    Reply
  • 12.9.2017 at 17:41
    Permalink

    Itsellä jos olis oma media en kirjoittelisi suomalaisten tekemistä rikoksista vaan jättäisin aina lukijalle kuvan että oli ulkomaalainen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.