Turvallisuuskeskustelu on pannassa Turun valtuustossa – Turun iskun uhreille ei olla pidetty edes hiljaista hetkeä

Turun kaupunginvaltuusto ei ole kummassakaan Turun terrori-iskun jälkeisessä kokouksessaan puhunut sanaakaan turvallisuudesta tai iskusta itsestään. Keskustelu aiheesta on vaiettu kuoliaaksi siitäkin huolimatta että perussuomalaisten valtuustoryhmä on kerännyt jopa nimilistaa keskustelua vaativaan esitykseen. Perussuomalaisia lukuunottamatta allekirjoituksia kertyi vain muutama. Vihreiden, vasemmistoliiton ja SDP:n ryhmistä yksikään valtuutettu ei laittanut nimeään listaan.

Turun perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Ville Tavio ihmetteli puheenvuorossaan suoraan miksei asiasta käydä keskustelua. Tämä johti siihen että valtuuston puheenjohtaja keskeytti Tavion puheenvuoron välittömästi.

Valtuustossa ei olla pidetty edes hiljaista hetkeä iskun uhreille, vaan sekä uhrien kunnioittaminen että asiasta keskustelu on Turussa jätetty täysin muun Suomen harteille.

Lähde: Suomen uutiset

4 thoughts on “Turvallisuuskeskustelu on pannassa Turun valtuustossa – Turun iskun uhreille ei olla pidetty edes hiljaista hetkeä

 • 13.9.2017 at 01:06
  Permalink

  On aikoihin eletty, luulisi nyt edes poliitikkojen kiinnostavan kansalaisten hyvinvoinnista keskustelu. Pitää sanoa kuin entinen mummo kun ei hautajaisiin käsketty, odottakaas kyllä meiltäkin vielä kuollaan.

  Reply
 • 13.9.2017 at 05:46
  Permalink

  Ohjeistusta suoraan Brysselistä jota Suomen valtaapitävät noudattavat uskollisesti. Elämme vaarallisia aikoja. Mielipiteitä ja mielenilmaisuja aletaan hiljentämään pikkuhiljaa tehokkaammin. Sipilä on puolensa valinnut toteuttaakseen Merklin suunitelmaa Euroopan tulevaisuudesta. Kaikki on toteutettava ennen seuraavia eduskuntavaaleja Suomen osalta.

  Reply
 • 13.9.2017 at 08:50
  Permalink

  Vihreät ja muut suvakit ovat kohdentaneet ja antavat kaiken sen empatian jota he peräänkuuluttavat muilta nuorille salskeille tummille miehille! Ei heiltä enää yksinkertaisesti riitä sitä uhreille ja suomalaisille! Onhan se ymmärrettävää!???

  Tavion olisi pitänyt ehdottaa hiljaista hetkeä Turun puukko terroristille. Veikkaan, että heti oli kaikkien (suvakkien) päät laskeneet nöyrään hiljentymiseen.

  Reply
 • 13.9.2017 at 09:00
  Permalink

  Jos terroriteko ei avannut ihmisten silmiä, niin luulisi ainakin tämän kertovan arvo pohjasta, joka päättäjillämme on, tai paremminkin sen puutteesta. Ei pienintäkään inhimillisyyttä uhreja ja suomalaisia kohtaan.

  Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.