Poliisi tiedottaa Turun veitsimiehestä: Nuorehko ja vaaleaihoinen

Poliisille tuli noin kello 13 ilmoitus Turun yliopistolla liikkuneesta miehestä, jolla oli ollut kädessään veitsi. Mies ei ollut uhannut veitsellä ketään. Ilmoituksen mukaan hän oli juossut veitsi kädessään Yliopiston alueelta Koskenniemenkadun suuntaan. Mies oli nuorehko ja vaaleaihoinen.

Miehen liikkeistä tuli hätäkeskukseen yksi ilmoitus, eikä ilmoituksen jälkeen miehestä ole uusia havaintoja. Poliisin tiedossa ei ole yliopistoon tai lähialueeseen kohdistuvaa uhkaa. Poliisi tutkii asiaa.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Poliisi tiedottaa Turun veitsimiehestä: Nuorehko ja vaaleaihoinen

  • 13.9.2017 at 21:19
    Permalink

    ”Vaalea mies juoksee puukko kädessä.” Siinäpä tosiaankin uutisen aihetta. Ei sitten osannut tehdä ”sillä” mitään. Huonoa kasvatusta.

    Reply
  • 14.9.2017 at 01:50
    Permalink

    Tämän VAALEAN miehen oli nähnyt(?) yksi (1) silminnäkijä jonka jälkeen VAALEA mies oli kadonnut täydellisesti? Ok.

    En pidä täysin poissuljettuna että ilmoitus tästä VAALEASTA miehestä on perätön ja sen tarkoitus on TUMMAN terroristin suorittaman verilöylyn vähättely tyyliin ”juoksee ne suomalaisetkin puukko kourassa ympäri turkua”

    -Ken tietää? Ameriikan ihmemaassa näitä feikkejä harrastetaan varsinkin yliopisto piireissä varsin tiuhaan tahtiin…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.