Säilöön otettu henkilö karkasi Joutsenon VOKista – Poliisi etsii luvatta lähtenyttä miestä

Poliisi etsii Joutsenon vastaanottokeskuksesta luvatta lähtenyttä miestä. Joutsenon vastaanottokeskus toimii Konnunsuolla entisen Konnunsuon vankilan tiloissa, 10 kilometrin päässä Joutsenon kirkonkylästä.

– Tehtävä tuli meille noin kello 14 vastaanottokeskukseen osoitteeseen Läykäntie 53. Paikalla on neljä yksikköä. Kyseessä on vastaanottoyksikköön säilöön otettu henkilö. Hän oli kuitenkin poistunut. Häntä ei epäillä rikoksesta, selvitti vanhempi konstaapeli Jouni Lötjönen Kaakkois-Suomen poliisista.

– Hän on luvatta lähtenyt, Lötjönen tarkentaa.

– Meillä on jo jonkinlainen aavistus siitä, minne hän lähti, mutta tehtävä on vielä kesken, Lötjönen kertoo.

Joutsenon vastaanottokeskukseen kuuluu suljettu 30-paikkainen säilöönoton majoitusyksikkö, joka toimii Konnunsuon vankilan aikaisen sellirakennuksen toisessa päädyssä. Joutsenoon sijoitetaan osa niistä turvapaikanhakijoista, jotka saavat kielteisen turvapaikkapäätöksen sekä käännytyspäätöksen.

Asiakaspaikkoja keskuksessa on yhteensä 300. Joutsenon vastaanottokeskuksessa majoittuu sekä perheitä että yksin tulleita aikuisia turvapaikanhakijoita.

Artikkelikuvassa Vihdin vastaanottokeskus.

Lähde: IS

 

 

7 thoughts on “Säilöön otettu henkilö karkasi Joutsenon VOKista – Poliisi etsii luvatta lähtenyttä miestä

    • 13.9.2017 at 19:44
      Permalink

      Jonku suvakkimuorin petiin.

      Reply
  • 13.9.2017 at 20:40
    Permalink

    Kornia toimintaa..otetaan säilöön ja pääsee noin vain lähtemään. No eihän tolla touhulla oo uskottavuutta edes ollutkaan, niin tätä samaa paskaa vaan.

    Reply
  • 13.9.2017 at 20:58
    Permalink

    suomen 2 tiettyt puolueet
    KESKUSTA ja KOKOOMUS
    haluaa lisää näitä suomeen
    sitten ihmetellään taas uusia ja tulevia iskuja
    niinkun turussa tapahtui
    pressan vaaleissa ei mene noilla puolueilla hyvin eikä menesty
    kiitos NYKY HALLITUKSEN

    Reply
  • 13.9.2017 at 21:05
    Permalink

    Lähtenyt ”luvatta” puukottamaan Allahu Akbar -tyyliin. Eli hurskaan uskovaisena lähti käymään ”ripillä”.
    Lopuksi ”poliisi” painottaa varomaan kaikkia suomalaisia. Sillä eihän heistä koskaan tiedä mitä saavat päähänsä? Ei niin. Vaikka puukon!

    Reply
  • 13.9.2017 at 21:27
    Permalink

    Ehdoton ei palautettavien vartioinnille! -koska ihmisoikeus & kansainväliset sopimukset, YK, Amnesty ja naapurin mummo.

    -Hienosti toimii LAITTOMIEN maastapoisto: Jyväskylän väkivaltaisen mellakan aiheuttanut perhe -saa jäädä suomeen. Kyyjärvellä polpoa pakoillut perhe -saa jäädä suomeen…

    -Herää kysymys että mitä jos vaan annettaisiin olla? Vedetään kaikki rajat täysin auki (Venäjän puoli, lentokentät, satamat) ja annetaan tulla sitä väkeä niin helvetisti että se kipupiste tälle hulluudelle löytyy!

    -Se puoli mistä ensimmäisenä sanotaan ”RAJAT KIINNI” häviää pelin ja menettää ikuisiksi ajoiksi kaiken päätäntävallan suomen maahanmuuttopolitiikkaan

    -Mitäs hyyssärit on mieltä? Koitetaanko?

    Reply
  • 14.9.2017 at 06:20
    Permalink

    Kyllä kirkko ottaa siipiensä suojaan. Tai niinkuin tuossa aiemmin joku sanoi, joku kiimanen granny huomaa mahdollisuuden saada vielä kokea nuoruuden huumaa jonkun mokkakikkelin käsittelyssä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.