Suomi maksaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille lähtemisestä – Summia ollaan jopa korottamassa

Laittomasti maassa oleville, paperittomille ja kielteisen turvapaikan saaneille maksettavaa paluurahaa maksetaan tulevaisuudessa mahdollisesti jopa enemmän kuin nykyään. Asetusta valmistellaan sisäministeriössä parhaillaan.

Korotettua avustusta oltaisiin nostamassa 1500 eurosta 2500 euroon ja ”tavallistenkin” avustusten määrää ollaan nostamassa ylöspäin. Lainsäädäntöneuvos Jorma Kantola ei vielä puhu summista mutta sekä käteis- että hyödykeavustukseen ollaan puuhaamassa korotusta.

Paluurahaan on tälle vuodelle budjetoitu 8,8 miljoonaa euroa. Sisäministeri Paula Risikko linjasi viime vuonna ettei laittomasti maassaoleville anneta rahaa, vaan vain ”välttämätön tuki”. Euroopan unioni maksaa vapaaehtoisesti lähteville matkaliput kotimaahan ja Suomi paluurahan. Vuonna 2016 paluuraha oli 200-1000 euroa joten sitä on välillä 2016-2017 jo ehditty nostaakin.

Lähde: Uutissuomalainen, HS

8 thoughts on “Suomi maksaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille lähtemisestä – Summia ollaan jopa korottamassa

  • 13.9.2017 at 10:18
    Permalink

    Maksakaa omista rahoistanne saatanan vätykset!

    Reply
  • 13.9.2017 at 11:25
    Permalink

    Sipilä voisi kaivaa omaa kuvetta välillä koska aiheutti höpinöillään ja lupauksillaan maalle valtavan vahingon.

    Reply
  • 13.9.2017 at 11:25
    Permalink

    Minäkin haluan paluurahaa, haluan palata 60-luvun Suomeen!

    Reply
  • 13.9.2017 at 11:31
    Permalink

    Käväise Suomessa anomassa turvapaikkaa, hanki kielteinen päätös, saat kotimaasi tason mukaan vuoden palkan puhtaana käteen. Odotteluaikana hyvä majoitus ja ilmaiset katetut pöydät.

    Parhain terveisin
    Suvakkien Suomi-mainos.

    Reply
  • 13.9.2017 at 15:15
    Permalink

    Nykyinen hallitus menee liian pitkälle ☠️

    Reply
  • 13.9.2017 at 23:16
    Permalink

    miten vittu te jaksatte jängätä! perehtykää ongelman yhtimeen apinat!!

    Reply
  • 14.9.2017 at 22:32
    Permalink

    Kyllä on Suomi seonnut ja Sipilän täytyy olla hullu, vai puhuuko viisas sipilän lailla. No ei, kyllä kansa tietää. Nyt hel×etti lopetatte sen rahanjaon noille demonizombeille ja pedaripakanauskonnon harjoittajille ja suomalaisten hautojenhäpäisijöille.Kyllä ei oikea Jumala käske tappaa ja katkaista päitä ja vielä huutaa allahu akparia sielunvihollisen käskyjä noudattaessaan. Kyllä normaalijärjellä jo pitäisi Afrikan roskasakinkin ymmärtää jo miten kaamea heidän uskontoideologiansa on ja heittää se yksinkertaisesti romukoppaan.
    Nyt rahat poikki ja kylmästi tänne tulleet huijarit palautukseen huumattuna ja niputettuna, ettei muille koidu vaaraa. HETI ENNEN kun tulee uusia terrori-iskuja. Vai onko lait ja rangaistukset vain kantasuomalaisia varten. ? Poliisi Taponen toimi vain suomalaisia vastaan Helsingissä, eikä kyllä sovi missään nimessä poliisikorkeakoulun opettajaksi. Poliisin arvostus on nyt pudonnut nollaan näiden kus@pää poliisien tähden.Mutta arvostus niille reiluille ja rehellisille poliiseille jotka toimivat valansa mukaan, vaikeassa ja vaarallisess raskaassa työssään.
    Niputuksesta ja huumauksestahan pääsi ”nauttimaan” MV-LEHDEN päätoimittaja Ilja Janitskin . Syynä Suomen järjetön noitavaino sananvapauttaan käyttävää journalistia kohtaan. Kiitos MV- julkaisulle, joka meille lukijoilleen on kertonut ja kertoo totuuden jonka valtamedia salaa tai esittää valheita.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.