Klovnit tekivät paluun – Kaksi havaintoa Uudellamaalla

Yleisesti spekuloitu huoli Klovnien paluusta, Se-elokuvan uudelleenfilmatisoinnin innoittamana näyttää käyneen toteen. Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan havaintoja on kaksi, toinen Järvenpäässä ja toinen Tuusulassa. Kummallakaan kerralla tilanteeseen ei liittynyt väkivaltaa.

Järvenpääläinen Sari Kostiainen näki klovnin ulkoiluttaessaan koiraa Järvenpään Jampassa.

-Alikulussa näin yhden klovnin. Niistähän on ollut kauheita juttuja, että klovnit voivat tehdä ihan mitä vaan. Joku ehdotti, että olisit ottanut kuvan, mutta ei siinä käynyt mielessä jäädä odottelemaan. En myöskään ymmärtänyt soittaa poliisille.

Kostiainen kuvasi klovnia aikuisen kokoiseksi.

– Hirveää, jos niitä alkaa ilmestyä joka paikkaan. Pimeän turvin on niin hyvä tehdä kaikkea.

Viimevuonna klovni-ilmiö ilmestyi maailmanlaajuiseksi riesaksi ja siihen liittyi usein väkivaltaa. Useimmiten tapaukset jäivät vain pelotteluksi mutta monissa tilanteissa käytetty väkivalta oli hengenvaarallista.

Poliisi neuvoi soittamaan epäilyttävistä klovni-, pelle- tai vastaavista naamioituneista pelotteluteoista hätänumeroon 112 ja ottamaan mahdollisemman paljon tuntomerkkejä ylös, myös mahdollisista ajoneuvoista.

Lähde: KU

2 thoughts on “Klovnit tekivät paluun – Kaksi havaintoa Uudellamaalla

  • 14.9.2017 at 10:45
    Permalink

    Mä nään näissä yhtymäkohtia niihin loldierseihin.

    Reply
  • 14.9.2017 at 22:16
    Permalink

    Eiköhän mennä kimpassa ja etsitä nämä klovnit ja opeteta tavoille. Aikuiset muita pelottelemassa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.