Raimo Summasella pimeni – Hakkasi ohikulkijan strippiklubin edessä (kuvalinkki)

Entisenä huippujääkiekkoilijana ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana tutuksi tullut Raimo Summanen oli viime lauantai-iltana viettämässä iltaa helsinkiläisessä strippibaarissa.

Summasen kerrotaan kumonneen illan mittaan baarissa oluen jos toisenkin. Valomerkin jälkeen Summanen poistui baarista kadulle, ja oli silminnäkijöiden mukaan ”rymytuulella”.

Useiden silminnäkijöiden mukaan NHL:ssäkin ammattilaisena pelannut Summanen hyökkäsi äkkiarvaamatta sivullisen ohikulkijan kimppuun.

– V*ttu anna tulla, Summanen hoki uhrille. Tapaus tallentui myös videolle.

– Summanen löi kaverin katuun ja antoi maassa makaavalle uhrille vielä yli kymmenen nyrkiniskua. Tilanne päättyi siihen, kun ohikulkija meni repimään Summasen pois tilanteesta, tapauksen silminnäkijä kertoo.

Erään silminnäkijän mukaan Summasella oli ”hullun kiilto silmissä”. Katso kuva Summasesta tapahtumapaikalla Seiskan sivuilta.

Raimo Summanen on varsinkin valmentajan urallaan noussut aika ajoin otsikoihin vastustajan pelaajiin ja valmentajiin kohdistuvista huuteluista ja solvauksista, joita joku voisi pitää jopa uhkailuina.

55-vuotiaan Summasen viimeisin valmentajapesti oli Espoo United -seurassa viime kaudella. Mestis-seuran apuvalmentajana toimineen Summasen kausi kuitenkin päättyi maaliskuussa kahdeksan ottelun toimitsijakieltoon, kun hänen alatyylinen huutelunsa Hermes-valmentaja Antti Karhulalle tuli julkisuuteen äänitallenteena.

Espoo Unitedille tuomittiin Summasen huutelun vuoksi 4000 euron sakot. Katso esimerkkivideot Summasen huuteluista mainoksen alta.

Lähteet: Seiska, IL, YouTube

2 thoughts on “Raimo Summasella pimeni – Hakkasi ohikulkijan strippiklubin edessä (kuvalinkki)

  • 14.9.2017 at 18:20
    Permalink

    Ihme että tuo saa vielä kulkea vapaana.

    Reply
  • 14.9.2017 at 22:13
    Permalink

    Toivottavasti syytön ohikulkija vaatii kunnon korvaukset. Sekä loppuiältä mahdollisesti myöhemmin esiintulevien vaivojen ja sairauksien korvaukset. Nimittäin, joku vlatimopullistuma voi ilmetä vasta kymmenen vuoden päästä.

    Iskee kunnolla sinne missä tuntuu: Lompakkoon. Ulosoton kautta. Summasekin pitää totella lakia. Jos pili ei enää nouse, turha siitä on muita syyttää. Katsoo vaan peilistä mahanseutua.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.