Pelastuslaitos neuvotteli ulkomaalaistaustaisen miehen laskeutumaan puusta maan pinnalle – Toimitettiin lääkärin arvioitavaksi

Savonlinnassa pelastuslaitos sai ilmoituksen Valoniemen vastaanottokeskukseen. Kyseessä oli alustavien tietojen mukaan ihmisen pelastustehtävä .

Paikan päällä kävi ilmi että ulkomaalaistaustainen mies oli kiivennyt vastaanottokeskuksen pihapuuhun eikä suostunut tulemaan alas. Poliisi ja pelastuslaitos saivat hankittua sopivaa kalustoa miehen pelastamiseen ja neuvottelujen jälkeen mies saatiin puusta alas.

Ambulanssihenkilöstö tarkasti miehen kunnon paikan päällä ja päätyi toimittamaan tämän lääkärin arvioitavaksi.

Miehen maassaolon edellytyksistä tai siitä oliko hän vastaanottokeskuksen asukas, ei ole tietoa.

Lähde: Poliisi

 

7 thoughts on “Pelastuslaitos neuvotteli ulkomaalaistaustaisen miehen laskeutumaan puusta maan pinnalle – Toimitettiin lääkärin arvioitavaksi

  • 15.9.2017 at 22:28
    Permalink

    Kissatkin ajetaan vesisuihkulla alas. Miksei tätä?

    Reply
  • 15.9.2017 at 23:41
    Permalink

    Ei se siellä yötä olisi istunut. Lopettakaa nyt ihan oikeasti nämä pelleilyt! Jos kädellinen kiipeää puuhun niin se VARMASTI tulee sieltä myös ennemmin tai myöhemmin alas -maan vetovoima pitää siitä huolen.

    Reply
  • 16.9.2017 at 00:01
    Permalink

    Höh, olisi antanut kaverin kököttää puussa. Ei se vesisateessa ja pimeässä olisi sielä kauaa ollut. Jos Allah ei olisi ollut näkemässä kaerin putoamista ja kuolemista, ei se olisi päässyt taivaaseensa, nauttimaan ”rypäleistään”. Niin että ennen yötä se olisi hipsinyt hissun kissun vällyjen väliin ja valitellut että rakennuksessa on liian kylmää.

    Reply
  • 16.9.2017 at 08:07
    Permalink

    Käyttiko pelastusyksikkö taktiikkana lupaamalla kuumaa kaakaota ja turvapaikan. Tuo kuuman kaakaon lupaaminen on tehokas. Ollessani 6 vuoden vanha, räiväilin ja äitin antoi tukkapöllyä. Säntäsin ulos talvipakkasella ja kiipesin puuhun enkä suostunut tulemaan alas äitini maanitteluista huolimatta.Viimeinen keino oli lupaus että keittää lämmintä kaakaota oikein maitoon, se tehosi välittömästi ja kapusin alas puusta.

    Reply
  • 16.9.2017 at 10:09
    Permalink

    NO NO AAVIKON APINA LÖUSI PUUN VIIMEINKIN Tarkasti vissiin onko maa pyöreä,kun SUOMALAISESSA esikoulussa niin ope kertoili.Ei se ole alkeelliselle sukurutsatulle bioloogiselle 30 v jätteelle mitenkään SELKEÄ ASIA,EI välttämättä tunnilla avaudu,KUN NE ALLE 7 VEE SIINÄ vieressä MÖLLÄÄVÄT,,MÖLISEVÄT;;ON SE NIIN VÄÄRIN KUN KUN AAVIKKO ELUKKA HALUAISI OPPIA!!! APINAHAN SAA PUUSTA ALAS BANNANILLA !! NÄLKÄ SIILLEKIIN TULLOO ENNEN PITKEE!!! AHVILLEKIINN !

    Reply
  • 16.9.2017 at 20:38
    Permalink

    Noissa tapauksissa ei muuta kuin moottorisaha puun juurella käyntiin, niin eiköhän alastulohalut kasva.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.