Poliiseja kohti ammuttiin Nokialla

Poliisi sai tänään kello 18.06 tehtävän, jonka mukaan valtatie 12:a Tampereen suuntaan ajaa epäilty rattijuoppo.

Poliisi lähti tavoittamaan kyseistä autoa, joka tavoitettiin Nokialla. Autosta ammuttiin välittömästi poliiseja kohti. Henkilöauto pakeni Nokialta poliisia edelleen Sastamalaan ja Huittisiin ollen hetkittäin kateissa. Poliisia kohti on ammuttu useita kertoja takaa-ajon aikana.

Poliisia ampuneeksi epäilty henkilö on saatu kiinni Huittisissa. Poliisi joutui käyttämään tilanteessa ampuma-asetta. Epäilty on haavoittunut ja hänet on kuljetettu sairaanhoitoon. Myös autoa kuljettanut henkilö on otettu kiinni.

Illan aikana liikkuneen poliisioperaation tueksi on pyydetty virka-apuna Puolustusvoimilta panssaroitu ajoneuvo.

Poliisin alunperin jahtaama auto oli Mazda 626 paikallisten ryhmien mukaan. Poliisi oli kysynyt tietoa nuorisolta paikanpäällä.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliiseja kohti ammuttiin Nokialla

  • 16.9.2017 at 23:12
    Permalink

    Olisko Tesomalla myyty huumeita nuorisolle? Vai onko suojavärin voimin tehty muunlaista kauppaa?

    Reply
  • 17.9.2017 at 20:25
    Permalink

    Se kuuluu ammattiin vallankin nyt tässä anti-impivaaralaisessa yhteiskunnassa, jossa ovat säpittömät ovet maailmaan. Ihmetyttää vain tämä ”lukitsemattomien ovien” politiikka nyt kun maailma on pahempi kuin koskaan. Jopa WWII jälkeisessä Isossa-Britanniassa Lontoossa jätettiin ovet lukitsematta kun oltiin kotoa pois asioimassa. Kuullostaa uskomattomalta itsellenikin, mutta näin eräässä englantilaisen sarjan nimeltään ”Nelikkö” -jaksossa annettiin ymmärtää. Ellen nyt sitten aivan väärin ymmärtänyt.
    Se on varmaa, ettei Suomessa maaseudulla lukittu ovia edes yöksi ns. ”wanhaan aikaan”. Ovet oli avoimet mahdollisille kulkijoille, jollainen saattoi olla aamulla vetelemässä hirsiä talon väen noustessa ylös aamutoimilleen. Ovien lukossa pitäminen katsottiin jopa eräänlaiseksi epäkohteliaisuudeksi kanssa ihmisiä kohtaan. Mutta tuohon aikaan korkeintaan mustolaiset varastivat maataloista mms. heiniä ja kahvia. Heilläkin oli heimo -lakina perinne, ettei siitä talossa, jossa he yöpyivät tai pitivät muutaman päivän kortteeria ei saanut kähveltää mitään tai tehdä muutakaan koiruutta talonväelle.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.