Jussi Halla-aho ennustaa: Sinisen tulevaisuuden tie päättyy seuraaviin eduskuntavaaleihin

Sinisen tulevaisuuden oma tulevaisuus tulee päättymään vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, povaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

–He eivät ole vakavasti otettava vastustaja, koska heillä ei ole agendaa, Halla-aho arvioi.

Kesäkuussa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtaantunut ryhmä kerää parhaillaan kannattajakortteja oman puolueen perustamista varten. Halla-ahon mukaan puoluetta kasataan muutaman ihmisen henkilökohtaisten intressien tukemista varten.

–Kun johtohahmot pikkuhiljaa poistuvat vihreämmille laitumille, niin eihän näille jää kuin luu käteen näille hyödyllisille hölmöille, Halla-aho toteaa.

Puheenjohtaja Halla-ahon mukaan perussuomalaisten sisäinen ilmapiiri on muuttunut entistä motivoituneemmaksi ja sitoutuneemmaksi. ”Kesäkuun jälkihoitoa” vielä on, mutta Halla-ahon mukaan ketään ei ole vielä erotettu puolueesta sinisen tulevaisuuden perustamisen vuoksi.

Puoluehallitus sitä vastoin katsoi siniseen tulevaisuuteen siirtyneiden kansanedustajien eronneen puolueesta, kun he eivät riitauttaneet puoluehallituksen päätöstä ryhmän hajoamisen jälkeen. Heitä ei täten erotettu.

Ensimmäiset varsinaiset erottamiset ovat todennäköisesti edessä puoluehallituksen seuraavassa kokouksessa. Halla-aho puhuu viidestä, korkeintaan kymmenestä ihmisestä.

–Ihmiset kuvittelevat, että he voivat osallistua toisen puolueen toimintaan, perustaa omia valtuustoryhmiä ja silti jatkaa perussuomalaisten organisaatiossa ja ikään kuin hyödyntää sen tarjoamia resursseja. Ei kaksilla kärryillä voi mennä, Halla-aho linjaa.

Lähde: Ilkka

3 thoughts on “Jussi Halla-aho ennustaa: Sinisen tulevaisuuden tie päättyy seuraaviin eduskuntavaaleihin

  • 18.9.2017 at 18:23
    Permalink

    Totta ja uuvattien tulevaisuus.

    Reply
  • 18.9.2017 at 19:13
    Permalink

    Ennustaa ja ennustaa, kokeneena poliitikkona Halla-aho tietää sen. Oli niillä agendaa tai ei.

    Reply
  • 19.9.2017 at 10:02
    Permalink

    Olen aivan varma minäkin, etteivät nuo Siniset pysy politiikan kartalla, MUTTA 2019 asti on liian pitkä aika antaa nykyisen hallituksen tuhota maatamme! Eikö kukaan saisi todistetuksi sen laittomuutta juuri noiden loikkareitten vuoksi? Kansahan äänesti perussuomalaisia, eikä Sinistä tulevaisuutta!!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.