Saksassa myydään 12 euron ”rasismintorjuntareppua” – Katso video

Kuluvan viikon sunnuntaina Saksassa pidetään liittopäivävaalit. Vaalikamppailu on loppusuoralla, ja kyseenalaisiakin keinoja on otettu käyttöön vastustajan nujertamiseksi. Oikeistolainen ja kansallismielinen AfD-puolue on joutunut tämän tempauksen kohteeksi.

Havaintoja Saksanmaalta -Facebook-sivu kirjoittaa:

”Saksalainen ”Nouskaa rasismia vastaan” – liike on kehittänyt mobiilin toimintarepun AfD:n vaalitilaisuuksien häirintään. Reppu sisältöineen maksaa 12 euroa. Mukana tulevan esitteen mukaan repun sisältö on tarkoitettu ”luovaan” toimintaan, kuten AfD:n vaalikojun eristämiseen ja puolueen vaalimateriaalin hävittämiseen. Liikkeen taustaryhmiin kuuluu mm ammattiliittoja, puolueita, ympäristöjärjestöjä, nuorisojärjestöjä sekä uskonnollisia yhteisöjä.”

Katso video repun sisällöstä mainoksen alapuolelta.

Lähde: Facebook

3 thoughts on “Saksassa myydään 12 euron ”rasismintorjuntareppua” – Katso video

  • 19.9.2017 at 17:03
    Permalink

    Tämä on niin sairasta ettei taustalta voi löytyä kuin (((eräs tietty kansanryhmä)))

    Reply
  • 19.9.2017 at 17:41
    Permalink

    Nyt jos koskaan tarvitaan kansallissosialismia.

    Reply
  • 19.9.2017 at 17:46
    Permalink

    AfD:lle anarkistientorjuntareput. Sisältönä pesäpallomaila, kirves, pienkonebensiiniä, sytytin ja suolahappoa. Jaetaan ilmaiseksi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.