Oppilaan kuvaamassa videossa järkyttävää materiaalia luokkahuoneesta – Etelä-Afrikkalaisia opettajia syytetään oppilaiden pahoinpitelyistä

Etelä-Afrikassa on aiemminkin havaittu vastaavanlaisia ongelmia mutta vasta älypuhelinten aikakaudella, oppilaiden kuvaamien videoiden ilmaantuessa, on alettu saamaan konkreettisia todisteita pahoinpitelyistä.

Vuonna 2012 maan oppilaille tehtiin asiasta kysely ja 6000 vastanneista lähes 50% kertoi joutuneensa opettajansa kaltoinkohtelemaksi. Centre for Justice and Crime Preventionin tutkimuksessa kerrottiin myös että 4,7% oppilaista on kokenut seksuaalista väkivaltaa joko opettajan tai toisen oppilaan toimesta.

Video löytyy heti mainoksen jälkeen.

Etelä-Afrikan perusopetusviraston tiedottaja Elijah Mhlanga kertoi kokevansa videot shokeeraavaksi ja iljettäviksi mutta muistutti että viranomaiset kiertävät kouluissa kertomassa opettajille näiden vastuista oppilaitaan kohtaan.

Lähde: The Guardian

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.