Paavo Arhinmäkikin näpäyttää poliisia: ”Pitäisikö poliisin vähän skarpata puheitaan?”

Kotimainen media sai eilen ihmetellä poliisin tiedonjakoa kansalle koskien poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen kommentteja poliisin yhteistoiminnalla estetystä terrori-iskusta. Poliisin toimet kuitenkin rajoittuivat ilmeisesti tekoa suunnitelleen säilöönottoon tämän oman tunnustuksen jälkeen.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki on ihmetellyt facebook-tilillään samaa asiaa:

-”Turun terrori-iskun jälkeen julkisuudessa kiirehdittiin tiedostelulakeja, myös poliisijohdon toimesta. Myöhemmin selvisi, että poliisilla oli kyllä vihjeet, mutta niihin ei suhtauduttu riittävän vakavasti.

Poliisiylijohtaja Kolehmainen taasen kertoi viikonloppuna, että poliisi on omalla toiminnallaan estänyt iskun poliitikkoja kohtaan. Tämän uutisen perusteella poliisiylijohtaja on käyttänyt vähintään leveää pensseliä ja kirkkaita värejä kertoessaan asiasta.

Pitäisikö poliisin vähän skarpata puheitaan?”

Poliisin kykyä turvata kansaa kohonneen terrori-iskuriskin aikana on kyseenalaistettu voimakkaasti Turun veitsi-iskun jälkeen. Marokkolainen 18 vuotias Abdul Rahman puukotti kuutta ihmistä Turussa 18.8 tappaen kaksi uhreistaan, mm. lastenrattaita työntäneen äidin.

Lähde: Facebook, Nykysuomi

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.