Teemu Keskisarja: ”Ne jotka ennen heittivät kivillä vetelehtivät nyt netissä suoltamassa vihapuhetta.”

Teemu Keskisarja on tutkija ja kirjailija joka on kirjoittanut 13 kirjaa Suomen historiasta. Tiistaina hän on pitänyt Lahden kaupunginteatterissa luennon jossa hän ylistää erityisesti kahta asiaa maamme pelastajana: Internettiä ja sitä, että ihmisistä on tullut saamattomia nahjuksia. Hänen mukaansa noiden kahden asian ansiosta Suomea ei uhkaa sisällissota lähitulevaisuudessa. Kuitenkin hän sanoo että asenneilmapiiri on jopa kärjistyneempi kuin kansalaissodan aikana sata vuotta sitten.

-”- Ne jotka ennen heittivät kivillä vetelehtivät nyt netissä suoltamassa vihapuhetta. Luojan kiitos!”

Mielipiteensä tueksi hän on toki löytänyt muutakin. Esimerkkinä hän sanoo että nykyisin ihmiset tietävät huomattavasti enemmän siitä, millaista sodankäynti todella on.

-”Ei suomalaisilla ollut vuoden 1917 lopussa mitään välitöntä tarvetta ryhtyä tappamaan toisiaan. Sota olisi hyvinkin voitu välttää, jos punakaartit olisivat tajunneet ajoissa, millaista on hyökätä kuularuiskuja vastaan pellolla, kun lunta on vyötäröön asti.”

Lähde: ESS

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.