THL lähetti sairaanhoitajille hämmentävän monikulttuurisuuskyselyn – Katso kysymykset

Nykysuomen toimitukseen otti yhteyttä vastavalmistunut sairaanhoitaja, joka ihmetteli postissa saamaansa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kyselyä.

Hoitajan mielestä kysymykset ja väittämät on muotoiltu niin, että kyselyn sijaan ne muistuttavat enemmän monikulttuurisuuden ilosanomaa levittävää propagandaa. Oma lukunsa on se, paljonko tällaiseen on käytetty yhteiskunnan varoja.

Katso mainoksen alapuolelta kysymykset, ja kommentoi kommenttiosiossa, mitä mieltä sinä olet väittämistä ja ylipäätään tällaisen kyselyn tarpeellisuudesta.

 

2 thoughts on “THL lähetti sairaanhoitajille hämmentävän monikulttuurisuuskyselyn – Katso kysymykset

  • 28.10.2017 at 06:02
    Permalink

    Tuon kyselyn ovat tehneet todella henkisesti sairaat. Onko tuolla tarkoitus laittaa eriviivalle valmistuneet hoitajat? Jos tuohon on käytetty valtion varoja niin ehdottomasti tuomittava veronmaksajien varojen tuhlauksesta. Vaikuttaa ihan natsisaksan aikaiselta kyselyltä. Onko THL:stä vastaava ministeri mein fuhrer? Pitääkö ruvettakin moikkaamaan oikein ettei joudu leirille?

    Reply
  • 28.10.2017 at 09:25
    Permalink

    Tuossa kyselyssä voi onneksi olla vielä ihan eri mieltä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.