Kannibaalien ateria: Pää lautasella, 30 uhria syöty

Dimitri Bakshejev (35v) ja vaimonsa Natalia (42v) eivät ole aivan tavallinen etelävenäläinen perhe. Rikostutkijat löysivät heidän asunnostaan todisteita aktiivisesta ihmissyönnistä. Heidän arvioidaan käyttäneen ravinnokseen vähintään 30 kanssaihmistä.

Bakshejevit kertoivat rikostutkijoille aloittaneensaa omaperäisen gastronomiansa vuonna 1999. Heidän asunnostaan löytyi kuvia tuon vuoden jouluateriasta, jolla siankinkun sijasta oli tarjotin-asetelmassa -hedelmien ympäröimänä- ihmisen pää. Perhe jäi kiinni kun Dimitri hukkasi puhelimensa, ja löytäjä vilkaisi siihen talletettuja kuvia. Kun Bakshejevien kotitaloa Dzershinskin-kadulla Krasnodarin sotilasilmailuakatemian alueelta tutkittiin, ja löytyi Elena V:n (35v) ruumiinosia. Löytö tehtiin 12.09.

Dimitri Bakshejev on tai oli töissä em. akatemiassa, hänen vaimonsa on sairaanhoitaja. Perheen kotoa löytyi osia useista eri henkilöistä, mm. pakastimesta. Lehden mukaan Bakshejevien juttu on vielä miliisillä tutkittavana.

Dimitri Bakshejev pidätettynä:

The Sun tänään. Lisää aiheesta: Livekuban.ru.



VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.