Yhdysvaltojen entinen kongressiedustaja vankilaan seksiskandaalista

Anthony David Weiner, joka tuomittiin nyt 21 kuukauden vankeuteen on entinen yhdysvaltalainen demokraattien poliitikko. Hän toimi kongressiedustajana New Yorkista vuosina 1999–2011.

Tuomio tuli alaikäisen (15-vuotiaan) tytön seksuaalisesta ahdistelusta. Ahdistelu tapahtui viestein. Weiner oli pyytänyt tyttöä lähettämään itselleen alastonkuvia ja harrastamaan s***iä verkon välityksellä.

Rangaistuksen myönsi Yhdysvaltain tuomari Denise L. Cote liittovaltion tuomioistuimessa New Yorkissa.

Vankeusrangaistuksen lisäksi Weiner joutuu vapauduttuaan kolmeksi vuodeksi seurantaan ja maksamaan 10000 dollarin sakot. Myös poliitikon Iphone takavarikoitiin.

Weiner yritti oikeudessa selittää tekoaan sairauden syyksi, mutta tuomari piti tekoa erittäin törkeänä, mistä pitää antaa törkeä rangaistus.

Alunperi asiaa alkoi tutkimaan FBI syyskuussa 2016, kun tietoon tuli Weinerin viestienvaihto 15-vuotiaan tytön kanssa.

Tapaus on johtanut myös Weinerin avioeroon vaimostaan. Ensimmäinen skandaali tämä ei ollut Weinerin kohdalla. Edellinen tapaus johti miehen eroon kongressista. Weiner pyrki vielä sen jälkeen New Yorkin pormestariksi, mutta epäonnistui yrityksessa.

Lähde: FoxNews

One thought on “Yhdysvaltojen entinen kongressiedustaja vankilaan seksiskandaalista

  • 26.9.2017 at 16:10
    Permalink

    Pieniä ovat silakat jouluruuaksi.

    Laki on kuin verkko johon silakat takertuvat mutta josta valaat uivat läpi.

    Kipawiineri on pikku sintti jota juutalaisten hallitsema perinteinen valhemedia voi nyt sopivasti pöyhiä. Lain yläpuolella ovat liittovaltion omat terroristijärjestöt ja täysin omassa maailmassaan ja lain ulottumattomissa juutalaisten hallitsemat pankit.

    J.B Campbell joka perusti nykyaikaisen amerikkalaisen militian kehoittaa ihmisiä suoraan toimintaan koska muuten todellisia rikollisia ei koskaan rangaista eikä oikeus ikinä toteudu. Hän on itse joutunut useiden salamurha yritysten kohteeksi jotka eivät onneksi ole kuin haavoittaneet häntä.

    Hänen viimeisessä julkisessa päivityksessään Direct action, linjalleen uskollisena hän sanoo asiat suoraan nikottelematta.

    ”Direct action means that, for openers, we must locate all Zionist spies, agents of influence and operatives in this country.”
    ”The time for propaganda and analysis is finished. We know everything about the Jews that we need to know, whether it’s a little or a lot. It’s all true and their murderous ways cannot be exaggerated.” ”For me, self-defense against the Jewish machine is not theoretical. Here is what happened in 2003: A team of six or seven Israelis made three attempts to kill me by putting poison grease on the steering wheel of my truck.”

    http://www.jbcampbellextremismonline.com/the-military-solution/direct-action

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.