Kone aloittaa tehostusohjelman – Jopa 1000 työpaikkaa liipasimella

Yli 50 000 ihmistä työllistävä hissiyhtiö Kone oyj. aloittaa tehostusohjelman jonka tarkoituksena on vuolla 100 miljoonan euron säästöt.

”Menestymme asiakkaan kanssa”-niminen ohjelma tarkoittaa yhtiön tiedotteen mukaan noin 1000 työpaikan vähentämistä seuraavan kolmen vuoden aikana. Ohjelman tavoitteena on ”vahvistaa maaorganisaatioiden asiakasrajapinnassa olevia toimintoja säilyttäen selkeän vastuun liiketoiminnasta paikallisella tasolla.”

”Muutos ja kyky uudistua ovat aina olleet merkittäviä menestystekijöitä KONEelle. Tämän päivän yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa uudistuminen on entistäkin tärkeämpää,” sanoo toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth.

-”Strategiamme toteutus on lähtenyt hyvin käyntiin, ja olen luottavainen, että tämän muutosohjelman myötä meillä on parhaat edellytykset menestyä asiakkaidemme kanssa.”

Lähde: Kone oyj.

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.