Raiskaussyytteistä vapautetulle kuubalaiselle lentopalloilijalle 200 000 euron korvaukset

Aiheettomasti vangittu kuubalainen lentopalloilija saa 199 815 euroa korvausta Valtiokonttorilta. Yhden sellivuorokauden hinnaksi tuli täten 500 euroa. Mies oli vaatinut korvauksena 1000 euroa vuorokaudelta. Päätös asiassa annettiin tänään.

Seksuaalirikoksista syytettynä ollut kuubalainen lentopalloilija oli vangittuna vuoden ajan, kun hänet oli tuomittu käräjillä törkeästä raiskauksesta vankeuteen 3,5 vuodeksi. Hovioikeus kuitenkin vapautti hänet syytteistä. Syytteestä vapautettu kuubalaismies oli ollut paikalla tilanteissa, joissa nainen raiskattiin, mutta hän ei hovioikeuden mukaan ollut kuitenkaan osallistunut tekoihin.

Raiskaussyytteestä vapautettu kuubalaislentopalloilija haki Suomen valtiolta kaikkiaan noin 381 000 euron korvauksia.

Alunperin Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi viiden Kuuban lentopallomaajoukkueen jäsenen syyllistyneen törkeään raiskaukseen tamperelaisessa hotellissa kesällä 2016. Miehet valittivat hovioikeuteen, joka elokuussa lievensi myös muiden syytettyjen tuomioita.

Korvausasiaa kommentoi tuoreeltaan mm. Sebastian Tynkkynen (ps) Facebook-sivullaan.

Lähde: HS, Facebook

9 thoughts on “Raiskaussyytteistä vapautetulle kuubalaiselle lentopalloilijalle 200 000 euron korvaukset

  • 26.9.2017 at 17:48
    Permalink

    Voihan v miksi apinalle annetaan tuollainen mälli pätäkää portsarin duunista..

    Reply
  • 26.9.2017 at 21:43
    Permalink

    Hullu pohjoinen kansa on saanut näköjään arvoisensa päättäjät. Joka apina oli syyllinen joka oli paikalla, vaikkei olisi keppiään uittanutkaan. Enkä muuten usko sitäkään.
    Mutta luku erikseen on nainen, joka lähtee tosta vaan apinalauman poljettavaksi. Ei kyllä järki päätä pakota.

    Reply
  • 26.9.2017 at 21:56
    Permalink

    Muut oikeusasteet on lopetettava, hovioikeus on idioottien valtaama. Käräjäoikeuden tuomiot ovat riittävät ja pitää jättää voimaan. Lisättäköön lautamiehiä, niin tuomioista tulee viisaampia ja harkitumpia, jää idioottimaiset koppikorvaukset pois.
    Ja myös matuilta valitusoikeus pois. Ei ole tarkoituksenmukaista että asianajat lypsävät valtion rahoista miljoonia vailla minkäänlaisia perusteita ulkomaanhuijarien varjolla.

    Reply
  • 26.9.2017 at 22:00
    Permalink

    ei saatana mitä paskaa!!!

    Reply
  • 27.9.2017 at 01:07
    Permalink

    Kiitoksen tästäkin voi varmaan lähettää demla-mafian ilmeiselle ylipapittarelle Taatsalle, joka masinoi ja täytti koko oikeuslaitoksen ylemmät asteet nimittämillään marxilais-stallari-demla-suvaco-fasistisilla kavereillaan.

    Ei tuota vaan voi pitää enää oikeuslaitoksena kun kaikki tuomiot tuntuu sotivan yleistä oikeuskäsitystä vastaan.

    Reply
  • 27.9.2017 at 02:02
    Permalink

    Oikeusjärjestelmästä on tullut oikeusmurhajärjestelmä. Se on tunnustettava. Koko viranomaiskoneisto on politisoitunut.

    Kysymys kuuluukin miten tästä eteenpäin?

    Ensimmäisenä on katupartioista kasvatettava suurempia. Valan vannomalla on uudet katupartiojäsenet sitoutettava toimintaan ja tehtävä kaikki mahdollinen että sekä yleinen arvostus että katupartioosastojen keskinäinen arvostus kasvaa. Hyvästä työstä on annettava tunnustusta ja palkittava.

    Kansallismieliset katupartiot todelliseksi yhteiskunnan turvapilariksi.

    Mikään itku tai piipertäminen, näpertely ei auta. Ennen vaaleja on levitettävä joka puolelle Suomea selkeä ja yksinkertainen viesti että nyt tarvitaan Suomeen todellista johtajuutta – ei kumileimasimia tai lampaita.

    Koululaitos ja YLE on saatava kuriin mikä tarkoittaa monikulttuuri ja monirotuisuus propagandalle loppua.

    Jokainen poliitikko joka ei kykene tekemään selvää eroa haittamaahanmuuton ja hyötymaahanmuuton välillä on maanpetturi. Näitä on suurin osa eduskunnasta.

    Autoilijat, ampumaharrastajat ja metsästäjät ovat ne joukko joissa meilllä kansallismielisillä on suuri potentiaalinen tuki ja voima. Nämä ihmisryhmät on tällä hetkelllä hylätty oman onnensa nojaan ja käytännössä koko eduskunta suhtautuu näihin äärimmäisellä vihamielisyydellä. Näin ei voi jatkua!

    Aseet eivät tapa, vaan päättäjät eli hallitus ja eduskunta tappavat päästämällä maahan terroristeja ja murhaajia tuhansittain. Aseet eivät tapa, vaan puolustuskyvyttömäksi jätetyt ihmiset on suorastaan syösty rikollisten maalitauluksi.

    Näin ei voi enää jatkua! Että yksi lautakunta kyykyttää puolta miljoonaa autoilijaa Helsingissä!

    Maanpetturit on ajettava ulos koloistaan ja terroristit karkoitettava maasta, tarvittaessa voimakeinoja käyttäen.

    EU:n pillin mukaan tanssi loppuu nyt!

    Poliitisoinut viranomaiskoneisto on puhdistettava maanpetturi aineksesta. Ellei viranomaiset itse tätä kykene tai välitä tehdä sen on tehtävä ulkopuolinen taho, eli kansallismielisistä kootut vapaaehtoiset joukot joiden tukena ovat laajemmat katupartio osastot.

    Reply
  • 27.9.2017 at 05:42
    Permalink

    Että voi saatana tätä hulluutta.

    Reply
  • 27.9.2017 at 06:13
    Permalink

    Siinäpä oiva mahdollisuus matuille ansaita huimia summia pienellä istumisella humaanien tuomareiden avulla.

    Reply
  • 27.9.2017 at 13:53
    Permalink

    Hetkinen te jotka olette pahoittaneet mielenne. Ottakaapas hattu päästä ja miettikääpäs hetki.

    Se että Kuubalainen pelaaja tuomittiin ei ole Kuubalaisen vika. Perimmäinen vika ja syy oli naisessa joka halusi ensimmäisen kuubalaisen kanssa s***iä. Mutta ei tahtonut kaikkien kanssa ja siksi teki rikostutkimuksen heikosti. Käräjäoikeus totesi tuomion ilman oikeudellisia perusteita, koska KHO sen muutti.

    Ja kun tiedetään että kuubalainen joka on ollut syytteessä ja tuomittukin (vaikka vapautettu) joutuu kotimaassaan vankilaan vanhan kommunistisen valtion tavoin, eikä ikinä enää pelaa missään joukkueessa, niin tuo 200 000e on hänelle se raha jolla hän pystyy elämään lopun elämäänsä. Hän sai väärän syytteen ja tuomion suomalaisten leväperäisyyden vuoksi. Ja sen vuoksi hänellä on oikeus korvaukseen.

    Tämä 200 000e on pieni korvaus sen rinnalla jonka matut aiheuttavat. Siksi on vain oikeus ja kohtuus että hän sen saa. Populisti-tynkkynen nyt vain hakee huomiota raflaavilla otsikoilla, kun ei homojen etua ajavana moista saa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.