Poliisi jahtasi puukkohyökkääjää Kajaanissa

Kajaanilaisia maanantaina hämmästyttänyt poliisien joukkopartiointi Kajaanin keskustassa on paljastunut puukkohyökkääjän etsinnäksi, uutisoi Iltalehti.

Vielä maanantaina ja tiistaina Kajaanin poliisista kerrottiin, että kyse oli normaalista perustoiminnasta eikä käynnissä ollut mitään erikoista poliisioperaatiota.

Poliisin mukaan KRP oli saanut epämääräisen vihjeen, jonka mukaan henkilö aikoi mahdollisesti puukottaa useita ihmisiä Kajaanin keskustassa. Teon toteutuspäiväksi kerrottiin maanantai.

Oulun poliisilaitos sai tiedon uhkauksesta useita päiviä ennen oletettua tekopäivää. Mitään tuntomerkkejä tai henkilöllisyyttä poliisi ei mahdollisesta hyökkääjästä saanut.

Maanantaina poliisi partioi näkyvästi Kajaanin keskustassa useiden tuntien ajan. Partiointiin osallistui myös koirapartioita.

Oulun poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Arto Karnaranta vahvistaa varautumisen.

– Olimme saaneet KRP:n kautta tällaisen nimettömän vihjeen, jossa vihjattiin hyökkäyksestä mahdollisesti teräaseella suureen joukkoon ihmisiä. Sen perusteella oli syytä varautua siihen, että Kajaanissa keskustan alueella voisi jotain tällaista väkivallan tekoa kohdistua paikalla oleviin ihmisiin, Karnaranta kertoo.

Karnarannan mukaan poliisi lisäsi partioiden määrää ja varustautumista vahvistettiin muun muassa tukiaseilla ja koirilla.

Lähde: IL

One thought on “Poliisi jahtasi puukkohyökkääjää Kajaanissa

  • 27.9.2017 at 17:53
    Permalink

    Allah on suurrri! Abdilla on suurrrri!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.