Mitä tapahtui, kun juutalaisnainen meni natseina pidetyn AfD-puolueen voitonjuhliin Münchenissä? (video)

Orit Arfa -niminen juutalaisnainen uskaltautui testaamaan käytännössä, kuinka juutalaisvastaisia saksalaiset AfD-puolueen kannattajat ovat. Arfa meni Müncheniläiseen oluttupaan kesken tilaisuuden, jossa AfD-puolueen edustajat juhlivat sunnuntaista vaalimenestystään.

Arfa esitteli itsensä rohkeasti juutalaiseksi ihmisille, joita yleisesti ottaen pidetään mediassa ja monen vastustajan mielikuvissa äärioikeistolaisina ja jopa uusnatseina. Katso mainoksen alla olevasta videosta, mitä tapahtui.

Lähde: JJ

6 thoughts on “Mitä tapahtui, kun juutalaisnainen meni natseina pidetyn AfD-puolueen voitonjuhliin Münchenissä? (video)

  • 28.9.2017 at 15:05
    Permalink

    Kuvottavaa. Kontrolloitu oppositio joka ei edes yritä piilotella sitä. AfD ei ole tainnut koskaan puuttua petolliseen rahajärjestelmään joka on kaikkien ongelmien alkusyy. Sieltä se valta lähtee jolla korruptoidaan poliitikot ja ostetaan mediat.

    Reply
  • 28.9.2017 at 15:10
    Permalink

    Mutta ehkä saksalaisten on syytä tunnustaa häviönsä ja juutalaisten ylivertaisuus. Tämä maailma on saatanan kontrollissa Jumalan sallimuksella. Näin ollen ne jotka toimvat saatanallisten periaatteiden mukaan, toki menestyvät tässä maailmassa parhaiten. Mutta aikansa kutakin. Taidamme elää ns. lopun aikoja ja loppu tulee pahuudellekin joskus.

    Reply
    • 28.9.2017 at 18:03
      Permalink

      Ei kenellekään ole voinut jäädä epäselväksi kuka voitti ja kuka hävisi Toisen Maailmansodan.

      Saksa taisteli urheasti samanaikaisesti kolmea suurvaltaa vastaan: Neuvostoliitto, USA ja Brittiläinen imperiumi. Brittiläinen imperiumi oli sen ajan globaali supervalta.

      Ei Saksalla ollut lopulta mitään mahdollisuutta voittaa tätä sotaa, viimeistään silloin kun USA liittyi mukaan sotaan. Liittoutuneiden materiaalinen ylivoima oli murskaava. Silti Saksa ojensi Suomelle auttavan kätensä vielä kesällä 1944, kun se itse oli jo joutumassa saarretuksi kaikilta ilmansuunnilta.

      Britannian kukistaminen sodan alkuvaiheessa olisi tosin muuttanut sodan asetelmia huomattavasti.

      Kannattaa muuten jokaisen itse tutkia Toisen Maailmansodan historiaa eikä luottaa siihen mitä koulussa opetetaan tai miten hollywood elokuvat esittävät Toisen Maailmansodan.

      http://tomatobubble.com/worldwarii.html

      Sodan jälkeen Saksasta kasvoi jälleen suurvalta. Talouden ja teollisuuden suurvalta. Saksa pommitettiin raunioiksi mutta nousi jälleen ylös kuin nyrkkeilijä kanveesista ja voitti tavallaan maailman.

      Reply
  • 28.9.2017 at 15:45
    Permalink

    Tämä on sitä juutalaisten uhriutumista ja populismia parhaimillaan. Ja se uppoaa kristittyihin kuin häkä.

    Jos katsoo esim. Afd:n entisen johtajan, Frauke Petryn, koukkunokkaa ja suippokorvia sekä poskipäitä, niin on selvää että hänkin on juutalainen. Ja koska ei saanut käännettyä puolueen virallista agendaa toisen maailmansodan aikaiselle itsensäruoskimis-linjalle, niin erosi johdosta ja nyt perustaa omaa sionistipuoluetta.

    Kaikkihan muistame miten Petry sionisti-Soinin tavoin erotti puoleesta jäseniä jotka hänen mielestään olivat liian radikaaleja ja/tai liian äänekkäitä. Kyse ei ole siis politiikasta, ideologiasta eikä siitä miten saksaa johdetaan jatkossa. Kyse on siitä että hölmöt kristityt uskovat siihen mitä sionistit heille valehtelevat.

    Reply
  • 28.9.2017 at 16:10
    Permalink

    Kaikkeen löytyy syy. Niin myös (kasaari) juutalaisten vihaamiselle. Kyse on täysin selkeästä SYY – SEURAUS suhteesta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.