Isis väittää olevansa Las Vegasin iskun takana

Isis on kertonut olleensa iskun takana. Terroristiryhmä väittää Las Vegasin ampujan kääntyneen islamin uskoon muutamia kuukausia aikaisemmin.

FBI on kieltänyt yhteydet islamiin ja terroristijärjestöihin. Eikä isiksen ilmoituksessa kerrottu tekijän nimeä. Nyt onkin syytä epäillä ilmoituksen todellisuutta.

Alkuperäinen ilmoitus asiasta tuli The Islamic State’s (IS) ‘Amaq Newsille, jossa väitetään Las Vegasin ”sotilaan” kuuluneen isikseen ja oli kääntynyt islamiin kuukausi sitten.

The Islamic State’s (IS) ‘Amaq News Agency reported that the Las Vegas shooter is a “soldier” of the group and had converted to Islam months ago.

Tapahtumista kerroimme aiemmin:

Lähde: news.siteintelgroup.com

One thought on “Isis väittää olevansa Las Vegasin iskun takana

  • 3.10.2017 at 07:03
    Permalink

    Jos tuo on totta se ainakin pyritään salamaan viranomaisten taholta viimeiseen asti koska seurauksena olisi melkoinen kosto kampanja. Kuolleita tulee vielä rutkasti enemmän koska nuista haavottuneista kuolee iso osa. Nuo aseet mitä käytti ja tuo kaliiperi tekevät paha jälkeä kropassa. Onhan joissain osavaltioissa sairaan helppoa ostaa vaikka minkälainen asearsenaali ja vaikka minkälainen ”tykki” jos taustat on kunnossa.Asekiristyksiä on vaikea saada aikaan koska mm. NRA:lla on melkoinen valta ja politiikot pelkäävät asemansa puolesta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.