79% suomalaisista ei hyväksy palautettavaksi määrätyn maahantulijan piilottelua

Uutissuomalaisen teettämän kyselyn mukaan suomalaisten asenne kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden ja maasta poistettavien maahantulijoiden piilotteluun on erittäin kielteinen.

Jopa 79% suomalaisista ei hyväksy palautettavien piilottelua. 8% hyväksyi sen ja 12 prosenttia ei osannut kertoa kantaansa. Myönteisimmin piilotteluun suhtautuivat vasemmistoliiton, vihreiden ja sdp:n kannattajat, kun taas kielteisimmät kannat löytyivät perussuomalaisista, sinisistä ja kokoomuksesta. Ainakaan tässä asiassa ei siis ole havaittavissa merkittäviä eroja sinisten ja perussuomalaisten arvopohjassa maahanmuuttokysymyksessä.

Uutissuomalainen kysyi asiaa 1000 suomalaiselta ja virhemarginaali on 3 prosenttiyksikköä suuntaansa.

Nykysuomi teki aiemmin tälä viikolla jutun migrin linjauksesta maasta poistamisesta päättämisen suhteen. Migrin internet-sivuilla todetaan varsin yksiselitteisesti seuraavaa:

-”Kielteisen oleskelulupapäätöksen yhteydessä poliisi tai Maahanmuuttovirasto tekee myös käännyttämispäätöksen. Poliisi tai Rajavartiolaitos panee täytäntöön käännyttämisen, eli maasta poistamisen.”

Migrin tilastoissa, kansainvälistä suojelua hakeneiden kohdalla ei ole eritelty niitä päätöksiä missä kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta ei palauteta joten voitanee olettaa ettei tällaisia tapauksia ole. Täten edeltävän Migrin lainauksen yksiselitteisyys vain korostuu: Kielteinen turvapaikkapäätös on samalla päätös palautuksesta ja vapaaehtoisen maastapoistumisajan jälkeen myöskin pakkopalautus on lain mukaan väistämätöntä.

Lähde: IS, Nykysuomi

3 thoughts on “79% suomalaisista ei hyväksy palautettavaksi määrätyn maahantulijan piilottelua

  • 5.10.2017 at 08:49
    Permalink

    Eli vain 20% suomalaisista on idiootteja.

    Reply
  • 5.10.2017 at 10:51
    Permalink

    se oli 12 % mikä hyväksy piilotelun muut ei osanut otta kaanta ?, Mutta mellken 80% kansa on puhunut ja pulinat pois !!

    Reply
  • 5.10.2017 at 13:27
    Permalink

    Kunhan saavat työvoiman tarveharkinnan poistettua, niin palautukset pysähtyvät. Muslimiveljeskunnan subventoimat valetyöpaikat mahdollistavat palautusten estämisen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.