Helsinkiläinen ohjelmistoyritys kieltäytyi myymästä palveluitaan Perussuomalaisille: ”Flo Apps Oy:lle tärkeitä arvoja ovat mm. eurooppalaisuus, monikulttuurisuus ja kaksikielisyys.”

FloApps Oy on helsinkiläinen ohjelmistoyritys jolta muunmuassa Vihreät rp, Työväen urheiluliitto, Suomen yrittäjät ja moni muu on tilannut erilaisia ohjelmistopalveluita. Aiemmin yrityksen asiakaskuntaan ovat kelvanneet myös perussuomalaiset mutta yrityksen toimitusjohtaja Tapio Nurmisen mukaan ei enää.

Ongelma onkin Jussi Halla-ahon perussuomalaisissa, ei puolueessa itsessään?

Vaasan perussuomalaiset ry aikoi hankkia jäsenrekisterin kyseiseltä yritykseltä korvaamaan nykyisen excel-pohjaisen rekisterinsä jäsenmäärän voimakkaan kasvun vuoksi. Vaasan perussuomalaisten rahastonhoitaja Mikael Ö kertoo ettei nykyinen järjestelmä enää riitä toiminnan alati kasvaessa.

Kysyessään FloApps Oy:ltä tarjousta palveluista, vastaukseksi tuli jäätävän kylmä sähköposti. Nurmisen vastauksessa ilmoitettiin Jussi Halla-ahon perussuomalaisten arvojen olevan niin kaukana yrityksen arvoista, ettei FloApps voi tarjota palvelujaan perussuomalaisille. Mikael Ö lähetti yritykselle toisenkin sähköpostin johon vastaus oli vielä tylympi.

-”Lähetin sen jälkeen vielä toisen sähköpostin. Sain vastaukseksi, että he eivät halua olla kanssamme tekemisissä.”

Ilmeisesti ongelma ei ole puolueessa itsessään vaan nimenomaan Halla-ahon perussuomalaisissa. Suomen uutisten haastattelussa Nurminen on perustellut mm. sitä, miksi persut kelpasivat aiemmin asiakkaiksi, mutta eivät enää.

-”Siellä (Twitterissä) sanamuotoja on nyt vedetty suoraksi. Sanotaan kuitenkin, että Halla-ahon valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi oli ”viimeinen tikki” meille.”

FloApps Oy:n toimitusjohtaja Tapio Nurminen

Vihreät ja TUL kelpaavat asiakkaiksi äärimmäisistä poliittisista kannoistaan huolimatta?

Kuten sanottua, yrityksen asiakkaina ovat mm. kotimaisen poliittisen kartan vasempaan laitaan kuuluva Vihreät ja perinteisempää, sosialistista vasemmistoa edustava Työväen urheiluliitto. Toimitusjohtaja Nurminen on kommentoinut asiaa twitterissä seuraavasti:

-”Flo Apps Oy:lle tärkeitä arvoja ovat mm. eurooppalaisuus, monikulttuurisuus ja kaksikielisyys. Nähdäkseni arvomaailmamme eivät kohtaa.”

Perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelä otti kommentin sparrihaasteena ja kontrasi keskustelussa tulkiten yritysjohtajan mielipiteeseen.

-”Eli tunnustat avoimesti harjoittavasi liiketoiminnassasi poliittista syrjintää. Mitä muuta syrjintää harjoitat?”

 

Vaikka Nurminen korostaa ”ettei yritys halua profiloitua minkään yksittäisen puolueen arvojen lipunkantajaksi”, ovat Vihreät tulevaisuudessa ainoa poliittinen puolue yrityksen asiakaslistoilla. Yritys on ilmoittanut että aikoo irtisanoa sopimukset ”muutaman perussuomalaisen yhdistyksen kanssa vuoden loppuun mennessä.”.

Lähde: Suomen uutiset

 

12 thoughts on “Helsinkiläinen ohjelmistoyritys kieltäytyi myymästä palveluitaan Perussuomalaisille: ”Flo Apps Oy:lle tärkeitä arvoja ovat mm. eurooppalaisuus, monikulttuurisuus ja kaksikielisyys.”

  • 6.10.2017 at 21:33
    Permalink

    Historia toistaa aina. Aikoinaan kommunistit sorvasivat tehtaissa huonosti, kun tiesivät tavaran menevän Suojeluskunnan asepajalle.

    Reply
    • 7.10.2017 at 12:09
      Permalink

      Ja nimen omaan kommarit tekee tollasta, nykypäivänä viherkommarit.

      Reply
  • 6.10.2017 at 23:23
    Permalink

    Toi Tapio Nurminen taitaa olla pesunkestävä ruskean reiän ritari 🙂 🙂

    Reply
  • 7.10.2017 at 06:02
    Permalink

    Mitätön yhtiö, on ollut juuri ja juuri vielä hengissä. Veikkaan että saa jotain valtion Startup Refugees tukea kun keksi alkaa suosimaan matujen hyvinvointia. Kaarnavene bisnesneroja riittä kun valtio rahoittaa.

    Reply
  • 7.10.2017 at 07:01
    Permalink

    Pesemättömän ruskean reijän.

    Reply
  • 7.10.2017 at 08:00
    Permalink

    No eipä ihme kun korkokengissä teputtava toimari hintti rakastaa hiekkaneekereiden rectumia. Vittu mikä ääliö ja pelle.

    Reply
  • 7.10.2017 at 08:48
    Permalink

    Kaikilla yrityksillä pitäisi olla kyltti, jossa lukisi ketkä ovat tervetulleita ja mikä on yrityksen arvomaailma. Tämä olisi oikeaa kuluttajan suojaa, voisi pysyä kaukana kommarien paikoista.

    Reply
  • 7.10.2017 at 10:25
    Permalink

    Ja perussuomalaiset hyväksyvät jäsenikseen kenet tahansa?

    Reply
  • 8.10.2017 at 04:41
    Permalink

    Onneksi on muitakin kuin laittomien pakolaisten etuja ajavia yrityksiä. Tällaisen yrityksen johto ei elä enää tätä päivää sillä yli 51% suomalaisista vastustaa maahanmuutto ja sen aiheuttamia ongelmia.

    Yritys joka ei osaa elää ajassa ei säily kauan markkinoilla.

    Reply
  • 2.11.2017 at 21:44
    Permalink

    Onkohan saanut tekesin rahoitusta? Yleishyödyllisissä hankkeissa ei voi valita asiakkaita. Pitää aloittaa tukitapyyntö kyseisen herran kioskista ja rahoituksesta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.