Mies tuuppaa ranskalaistytön kerrostalon ikkunasta alas – Katso järkyttävä video

Twitteriin on eilen postattu video, jolla näkyy, miten vaalea tyttö istuu ikkunalaudalla. Videon kuvannut mies ja tyttö juttelevat keskenään, ja yhtäkkiä kuvaan ilmestyy  käsi, joka tuuppaa teinitytön korkealla sijaitsevasta ikkunasta alas. Tyttö putoaa alas maahan ja aloittaa sydäntäsärkevän valitushuudon.

Video on otsikoitu nimellä ”Sick: Migrant pushes French girl from a building. It ends pretty bad”. Toisin sanoen otsikossa väitetään  miehen olevan maahanmuuttaja. Videon alla olevassa keskustelussa eräs asiasta ilmeisesti paremmin perillä oleva henkilö täsmentää, että kyseessä olisi maahanmuuttajan poika, ei siis kirjaimellisesti maahanmuuttaja vaan toisen polven maahanmuuttaja.

Niin ikään videon alla olevassa keskustelussa joku kertoo, että tytön selkä olisi murtunut pudotuksessa. Videota on jaettu laajalti, ja eräässä toisessa videota koskevassa keskustelussa väitettiin, että tyttö olisi halvaantunut loppuelämäkseen. Mitään varmaa tietoa videon henkilöistä, tapahtumista tai niiden seurauksista ei kuitenkaan ole.

Katso video mainoksen alapuolelta.

Lähde: Twitter

One thought on “Mies tuuppaa ranskalaistytön kerrostalon ikkunasta alas – Katso järkyttävä video

  • 6.10.2017 at 20:14
    Permalink

    Ensiksikin, likka meni ikkunan ”väärälle puolelle”. Sitten hän selkeästi sosialisoi täysin väärien henkilöiden kanssa. Henkilöiden jotka haluavat vain satuttaa häntä. Ja tällä kertaa onnistuivat.

    No, jos likka mursi lonkkansa tai selkänsä tai jopa halvaantui, niin ehkä herätys oli hänelle ja hänen kavereilleen. Ehkä kaikkien ei tarvitse pudota samaan sudenkuoppaan kun hän alkaa kiertää kouluissa ja kertoa omaa tarinaansa. Elämä pysäyttää meidät jokaisen kaksi-kolme kertaa. Tämä taisi olla likan ensimmäinen.

    Ja mitä tulee tuohon ei-valkoiseen käteen joka tuuppaa likan alas ikkunalaudalta, niin vaikka se olisikin toisen polven maahanmuuttaja niin ei se siitä tee ranskalaista. Se on yhä edelleen afrikkalainen/lähi-itäläinen. Ranskalainen on oma rotunsa kuten suomalainen. Eikä kansallisuus osoita muuta kuin sen maan jossa on kirjoilla ja jonne maksaa veronsa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.