Ministeri Lindström kutsuu työmarkkinajohtajat keskustelemaan työvoiman maahanmuutosta

Työministeri Jari Lindström kutsuu työmarkkinakeskusjärjestöjen sekä keskeisten liittojen ja ministeriöiden edustajat pyöreän pöydän keskusteluun työvoiman maahanmuuton lupaprosessien kehittämisestä. Tilaisuus järjestetään 27.10. Helsingissä.

Pyöreän pöydän keskustelun tavoitteena on muodostaa yhteinen tilannekuva ulkomaisen työvoiman tarpeista ja työlupaprosessin toimivuudesta sekä arvioida mahdollisten työlupaprosessien muutosten vaikutuksia työmarkkinoilla. Keskustelussa arvioidaan myös tarvetta vahvistaa työehtojen valvonnan toteutumista työpaikoilla.

– Työmarkkinoiden avaamisessa kansainväliselle kilpailulle tarvitaan viisasta tasapainoa. Odotan tilaisuudelta avointa ja rakentavaa keskustelua, työministeri Lindström sanoo.

Lähde: TEM

4 thoughts on “Ministeri Lindström kutsuu työmarkkinajohtajat keskustelemaan työvoiman maahanmuutosta

  • 10.10.2017 at 18:13
    Permalink

    Kokoomuksen ja keskustan viestin tuoja.

    Reply
  • 10.10.2017 at 19:10
    Permalink

    Luvassa siis uhkailua, painostusta ja kiristystystä. Tuleeko stupido paikalle esittämään itkupotkuraivarinsa? Onkohan Polpolla voimakeinoarsenaali jo valmiina? Ai että minä rakastan tätä yhteiskuntaa……

    Reply
  • 10.10.2017 at 19:16
    Permalink

    Suomi ei tarvitse työvoiman maahanmuuttoa.

    Reply
  • 8.2.2019 at 21:15
    Permalink

    Kai siellä kokouksessa on nakkeja purtavaksi. Niiden päälle Lindströn ymmärtää, ei paljon muun.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.